Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/4;

Αργά το βράδυ η αντίθεση Σελήνης – Αφροδίτης εστιάζει την προσοχή στις σχέσεις σου. Αν αποφύγεις την τάση για κτητικότητα και ζήλιες και δώσεις έμφαση στην ουσία και τη δύναμή τους τότε θα ζήσεις στιγμές βαθιάς απόλαυσης...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/4;

Σελήνη στον Σκορπιό

Εις το βάθος ο κήπος της απόλαυσης! Με τη Σελήνη στο βαθιά συναισθηματικό και αναγεννητικό ζώδιο του Σκορπιού σήμερα, γεγονότα και καταστάσεις θα οδηγήσουν σε βαθιές διαπιστώσεις που θα σε οπλίσουν με αποφασιστικότητα για να επιμείνεις, να δείξεις πυγμή και να τα καταφέρεις ακόμα κι αν οι συνθήκες είναι δύσκολες. Αργά το βράδυ η αντίθεση Σελήνης – Αφροδίτης εστιάζει την προσοχή στις σχέσεις σου. Αν αποφύγεις την τάση για κτητικότητα και ζήλιες και δώσεις έμφαση στην ουσία και τη δύναμή τους τότε θα ζήσεις στιγμές βαθιάς απόλαυσης.

STEFANIA 300

Ο Ερμής πλησιάζει σε τετράγωνο τον Πλούτωνα και σύνοδο τον Ουρανό

Μένοντας στήλη άλατος! Λόγια, μηνύματα και ειδήσεις που θα σχετίζονται με ένα «κύκνειο άσμα» αυτές τις ημέρες ίσως σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα αφού ξαφνική θλίψη δείχνουν οι όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Έτσι, είτε σε προσωπικό είτε σε κοινωνικό ή πολιτικό επίπεδο, πράγματα που θα μάθεις πιθανόν να σου έρθουν σαν «κεραμίδα". Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε πάσης φύσεως μετακινήσεις καθότι ατυχήματα και «κακές στιγμές» καραδοκούν.
Περισσότερο από τις παραπάνω όψεις επηρεάζεσαι αν είσαι Κριός, Αιγόκερως, Ζυγός, Καρκίνος του β' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια μέρα που θα πρυτανεύσουν η ψύχραιμη σκέψη και η αποφασιστικότητα!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/199638734&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved