Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/4;

Το αίτημα του Ζυγού είναι να βρεθεί η χρυσή τομή, γεγονός που για να επιτευχθεί θα χρειαστεί να είσαι δίκαιος, να συνθέσεις τις αντιθέσεις και να κρατήσεις ισορροπίες και ίσες αποστάσεις...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/4;

Σεληνιακή Έκλειψη στην 14η μοίρα του Ζυγού στις 15:05

Καταφέρνοντας να μείνετε ενωμένοι παρά τις δυσκολίες! Η Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζυγό φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής σου ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Απρόσμενες και στενάχωρες καταστάσεις αναφορικά με το σύντροφο, ένα φίλο, έναν συνεργάτη ή πελάτη είναι πιθανές. Το αίτημα του Ζυγού είναι να βρεθεί η χρυσή τομή, γεγονός που για να επιτευχθεί θα χρειαστεί να είσαι δίκαιος, να συνθέσεις τις αντιθέσεις και να κρατήσεις ισορροπίες και ίσες αποστάσεις.

300x250 STEFANIA

Ο Ήλιος στον Κριό πλησιάζει σε όψη τετράγωνου τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Καταστάσεις που μυρίζουν μπαρούτι! Ο πολεμοχαρής και πύρινος Ήλιος στον Κριό βρίσκεται σε συγκλίνον τετράγωνο με τον σκληρό Πλούτωνα, μια όψη που δηλώνει ότι στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα το κλίμα θα είναι βαρύ. Τόσο στο ευρύτερο περιβάλλον σου όσο και το επαγγελματικό ή το προσωπικό, μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με πιέσεις και δυσάρεστα γεγονότα. Απόφυγε να οξύνεις τα πράγματα με τη συμπεριφορά σου και προτίμησε να δείξεις ψυχραιμία.
Περισσότερο από την σκληρή όψη Ηλίου - Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως του β' δεκαημέρου.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, θέτοντας υπό έλεγχο τις καταστάσεις που μυρίζουν μπαρούτι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved