Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/3;

Ξαναγεννήσου στου έρωτα το φιλί, άνοιξε τα κλειστά παράθυρα των σχέσεων σου στον ήλιο...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/3;

Σελήνη στο Λέοντα

Υποδέξου την καινούργια εβδομάδα ως ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τη χαρά στη ζωή σου! Η πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδας ξεκινά με τη Σελήνη στο δυνατό, φλογερό και θετικό ζώδιο του Λέοντα να αυξάνει την αισιοδοξία σου και να δημιουργεί πίστη μέσα σου για το αποτέλεσμα ενεργειών και επιλογών, γεγονός που σου δίνει δύναμη και αποφασιστικότητα να τα πετύχεις. Η παρουσία του Ήλιου, κυβερνήτη της σημερινής Σελήνης, στον τολμηρό Κριό ευνοεί να πάρεις φόρα και να δημιουργήσεις νέες συνθήκες σε οτιδήποτε σχετίζεται με παιδιά, άθληση, ελεύθερο χρόνο, διασκέδαση, έρωτα. «Άνοιξε ένα νέο δρόμο που θα αυξήσει το αίσθημα της αξιοπρέπειας, της φιλοδοξίας και της επιτυχίας στη ζωή σου» είναι το σημερινό μήνυμα του σύμπαντος.

300x250 STEFANIA

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα

Ζήσε στου έρωτα τον αναγεννητικό ρυθμό! Το πλανητικό στερέωμα αυτές τις ημέρες δονείται στους παλμούς της αναμορφωτικής δύναμης του γήινου τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, δίνοντάς σου την ευκαιρία αισθηματικά και οικονομικά να «αναστηθείς» και να ξαναθυμηθείς τι πάει να πει σταθερή χαρά και ευτυχία! Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για να σβήσεις το χθες και να γυρίσεις καινούργια σελίδα στους ανωτέρω τομείς, πιο έμπειρος πια, φορώντας τα ανοιξιάτικα ρούχα της νέας αρχής. Ξαναγεννήσου στου έρωτα το φιλί, άνοιξε τα κλειστά παράθυρα των σχέσεων σου στον ήλιο, κάνε συμφωνίες που μπορούν να φέρουν πάλι την ανατολή στον οικονομικό τομέα και εκμεταλλεύσου την αναγεννητική ενέργεια των ημερών, ώστε με όλο σου το «είναι» να ζήσεις μια πιο όμορφη και ευχάριστη ζωή μέσα από απτές αλλαγές και πραγματικές χάρες!
Θα ζήσεις πάλι απ' την αρχή το ξημέρωμα της χαράς, ιδιαίτερα σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα, αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος του β' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 11ης και της 18ης μοίρα των γήινων ζωδίων.

Στους εκλεκτούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του 2ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη εβδομάδα που με χαρά θα καλωσορίσεις μια ακόμη ευκαιρία να ακολουθήσεις το δρόμο προς την δημιουργία, τον έρωτα και τα μεγαλεπήβολα όνειρά σου!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/198375822&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved