Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/3;

Στις 08:47 το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στην κατοικία του Ηλίου του φωτεινού και λαμπερού Λέοντα και μέσα σου θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι. Από σήμερα, θα χάνεις μια ώρα ύπνου, αλλά θα χαίρεσαι πιο πολύ τη μέρα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/3;

Σελήνη στον Καρκίνο - Σελήνη στο Λιοντάρι

Τελευταία Κυριακή του Μαρτίου, με θερινή ώρα και διάθεση! Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στο νοσταλγικό και συναισθηματικό Καρκίνο και οι πολύ πρωινές ώρες θα δημιουργούν συνθήκες που ευνοούν να αναπολήσεις καταστάσεις και πρόσωπα αλλά και να κάνεις πράγματα που θα αγγίζουν τη ψυχή σου. Από σήμερα, θα χάνεις μεν μια ώρα ύπνου, αλλά από την άλλη θα νυχτώνει πιο αργά και θα χαίρεσαι πιο πολύ την ημέρα. Στις 08:47 το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στην κατοικία του Ηλίου, του φωτεινού και λαμπερού Λέοντα, και μέσα σου θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι. Στη λοταρία της χαράς, η μέρα «κληρώνει» έρωτα, θαυμασμό, υπεροχή και διασκέδαση!

300x250 STEFANIA

Η Αφροδίτη στον Ταύρο πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Πλούτωνα

Ο έρωτας, οι χαρές και το μεταμορφωτικό τους ραβδί! Με την Αφροδίτη που συμβολίζει την ομορφιά, τα χρήματα και τις σχέσεις σε θετική όψη με τον αναμορφωτή Πλούτωνα, ετοιμάσου να ζήσεις σε αυτούς τους τομείς δυνατά γεγονότα που όχι απλά θα σου αλλάξουν τη ζωή, αλλά... θα τη μεταμορφώσουν! Σχέσεις ζωής και καρμικοί έρωτες θα δημιουργηθούν, δεσμοί θα ενδυναμωθούν και θα γίνουν πιο ουσιαστικοί, το πάθος στις αισθηματικές σχέσεις θα αυξηθεί, αισθητικές επιλογές θα δώσουν άλλη μορφή και χρώμα σε πράγματα και πρόσωπα και οικονομικές συμφωνίες ή εξελίξεις θα διαμορφώσουν τις συνθήκες για να δημιουργήσεις μια νέα, πιο όμορφη και πιο ικανοποιητική ζωή.
Τα δώρα της όψης Αφροδίτης – Πλούτωνα, που θα μεταμορφώσουν ριζικά την πορεία των σχέσεων, των οικονομικών σου και άλλων πτυχών της ζωής σου, θα τα δεχτείς περισσότερο αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος του β' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή άλλα αστρολογικά σημεία μεταξύ της 11ης και της 18ης μοίρα των ζωδίων της γης.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη και ευχάριστη Κυριακή που θα σου προσφέρει δυνατή χαρά και ευτυχία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved