Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/3;

Η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο ευνοεί να περάσεις χρόνο στους εσωτερικούς χώρους της ψυχής σου, του σπιτιού σου, της φύσης, της συνοικίας σου ή οπουδήποτε αλλού, απορροφώντας τις εικόνες και τους ήχους της αγαλλίασης και της γαλήνης...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/3;

Σελήνη στον Καρκίνο

Κάνε ό,τι σου προσφέρει γαλήνη, εσωτερική χαρά και ψυχική ανάταση! Πέμπτη κατά σειρά Παρασκευή της Μεγάλης Σαρακοστής και σήμερα ψάλλεται ο «Ακάθιστος ύμνος» ως ευχαριστήριος ωδή προς την Παναγία. Η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο που συμβολίζει τα γυναικεία πρόσωπα και τα συναισθήματα συγκίνησης τονίζει τα αισθήματα προστασίας και κατάνυξης που μπορεί να βιώσεις από την ακολουθία των Χαιρετισμών στη Θεοτόκο. Ακόμα, ευνοεί να περάσεις χρόνο στους εσωτερικούς χώρους της ψυχής σου, του σπιτιού σου, της φύσης, της συνοικίας σου ή οπουδήποτε αλλού, απορροφώντας τις εικόνες, τους ήχους, τα χρώματα και τις δονήσεις της ηρεμίας, της αγαλλίασης και της γαλήνης.

300x250 STEFANIA

Η Αφροδίτη στον Ταύρο πλησιάζει σε όψη τετραγώνου τον Δία στον Λέοντα

Απόλαυσε κάθε όμορφη στιγμή! Το σύμπαν σε κερνά το ηδύποτο της ευτυχίας! Η Αφροδίτη στο γήινο, ευχάριστο και φιλήδονο Ταύρο πλησιάζει σε τετράγωνο τον γενναιόδωρο Δία στον Λέοντα, προσφέροντας πλούσιες ευκαιρίες για διασκέδαση, έρωτα καλοπέραση και χαρά. Η όρεξη για καλό φαγητό, ρούχα, ωραία πράγματα, περιποίηση μαλλιών, καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα ανοίγει και η διάθεση, τα χρήματα και τα πρόσωπα βρίσκονται. Όσο για την επιθυμία για έρωτα, φλερτ, ευτυχισμένες σχέσεις και χαρούμενες συγκεντρώσεις, με επιμονή και δυνατή θέληση εκπληρώνεται! Συμβουλή: Η όψη αυτή ευνοεί ό,τι μπορεί να σε ευχαριστήσει και, αν και εσύ αποφύγεις τις υπερβολές και τους παραλογισμούς, θα την αισθανθείς στο μέγιστο!
Περισσότερο από την όψη Αφροδίτης – Δία επηρεάζεσαι αν ανήκεις στο σταθερό σταυρό, Ταύρος, Λέων, Υδροχόος, Σκορπιός, και έχεις γεννηθεί στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη Παρασκευή γεμάτη ηρεμία, χαρά και όμορφες στιγμές!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις του τριημέρου σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/197928195&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved