Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/3;

Με τη Σελήνη στους Διδύμους, ερωτικά ζουζουνίσματα, παιχνιδίσματα και σκιρτήματα όλο κέφι και σπιρτάδα ομορφαίνουν τη μέρα και τη διάθεσή σου, ενώ το βράδυ που η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο θα σταματήσεις τις βόλτες και θες να βρεθείς πίσω στη φωλίτσα σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/3;

Σελήνη στους Διδύμους - Σελήνη στον Καρκίνο

Σαν πουλί πετάς, τον ανοιξιάτικο αέρα χαιρετάς και μετά τη δύση του ηλίου τη ζεστή σου φωλιά λαχταράς! Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στους Διδύμους να δίνει έμφαση σε μηνύματα, επαφές και τετ-α-τετ. Η sportive, αέρινη και αεικίνητη φύση της ευνοεί να φορέσεις τα αθλητικά σου, να περπατήσεις, να πάρεις σβάρνα τα μαγαζιά και να πας σε διάφορα μέρη, το ένα μετά το άλλο. Συγχρόνως, ερωτικά ζουζουνίσματα, παιχνιδίσματα και σκιρτήματα όλο κέφι και σπιρτάδα ομορφαίνουν τη μέρα και τη διάθεσή σου. Το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στον υδάτινο και ήσυχο Καρκίνο και πλέον δεν θα έχεις διάθεση να γυρίζεις από... κανάρα σε κανάρα, αλλά να βρεθείς στην αγκαλιά της οικογένειας, να πιεις από την πηγή της χαλάρωσης ή να ανάψεις τα κεριά του έρωτα και να αφεθείς στην αγάπη.

*Ο καρμικός σου προορισμός είναι μοναδικός και σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους. Μάθε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις για να ανακαλύψεις το κάρμα σου*

300x250 STEFANIA

Ο Ερμής στους Ιχθύες στην 21η μοίρα

Άγγελος ή διάβολος ο ταξιδιώτης που στο πλοίο της σκέψης σου ανοίγει πανιά! Ο Ερμής, ο πλανήτης της νόησης και της διανόησης, των επαφών, των γνωριμιών, των γραπτών, των μηνυμάτων και των ταξιδιών συνεχίζει να βρίσκεται στο δισυπόστατο ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει ως τις 31/3 και μέχρι τότε θα η εκδήλωσή του θα είναι δύο κατευθύνσεων. Από τη μία η προδοσία, το ψέμα και η πονηριά θα γίνονται τα σκαλοπάτια της σκέψης προς την αμαρτία, το σφάλμα και την ανηθικότητα. Από την άλλη, η αγάπη, η ελπίδα, η συγχώρεση, η συμπόνια, η τέχνη, η φαντασία και η σύνδεση με τη συμπαντική δύναμη θα γίνονται τα κλειδιά, με τα οποία θα ανοίγουν οι πιο θεάρεστες πύλες του νου σου, ώστε να περπατήσεις τον δρόμο της ευτυχίας και τη χαράς.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του γ' δεκαημέρου ή ανήκεις στα ζώδια του νερού, Ιχθύες, Σκορπιός, Καρκίνος, και έχεις γεννηθεί το γ' δεκαήμερο.

Πρόσεχε κάθε λογής «σιγανά ποταμάκια» αν είσαι Δίδυμος, Τοξότης, Ιχθύς, Παρθένος του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια όμορφη Πέμπτη κάνοντας οτιδήποτε θα φέρει στο πρόσωπό σου ένα πλατύ χαμόγελο!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/197753241&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved