Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/3;

Φιλοδοξίες, διεκδικήσεις, διακρίσεις, αναγνωρίσεις από σεβαστά πρόσωπα, αυξήσεις απόδοσης, ενέργειες κατάρτισης με σκοπό την κορυφή και δυναμικές επιλογές που στοχεύουν ψηλά θα είναι στο φουλ αυτές τις ημέρες!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/3;

Σελήνη στους Διδύμους

Σφρίγος, κοφτερό μυαλό, ζωντάνια και φλερτ! Με τη Σελήνη στους Δίδυμους η σημερινή μέρα έχει την τρέλα της, τον αέρα της και μια φρεσκάδα που μεταδίδεται παντού. Θα θες να ρουφήξεις σαν σφουγγάρι νέα γνώση, να κινηθείς, να αθληθείς, να φλερτάρεις και να επικοινωνήσεις, ενώ οι καταστάσεις θα ευνοήσουν να αισθανθείς ότι ανεξαρτήτως ηλικίας το πνεύμα και η καρδιά σου διατηρούν τη νεανικότητα, το σφρίγος, τη ζωντάνια και το κέφι τους!

*Αν η πραγματική επαφή με το Σύμπαν σε φοβίζει και ταυτόχρονα σε γοητεύει, γίνε ένα μαζί του μαθαίνοντας τη συμπαντική καρμική σου αποστολή*

300x250 STEFANIA

Ο Ήλιος στον Κριό σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη

Η αλήθειά σου είναι το σπαθί σου στο μονοπάτι της επιτυχίας! Φιλοδοξίες, διεκδικήσεις, διακρίσεις, αναγνωρίσεις από σεβαστά πρόσωπα, αυξήσεις απόδοσης, ενέργειες κατάρτισης με σκοπό την κορυφή και δυναμικές επιλογές που στοχεύουν ψηλά θα είναι στο φουλ αυτές τις ημέρες! Η επιτυχία τους, πέρα από την επιμονή και το σωστό σχεδιασμό, εξαρτάται και από το κατά πόσο θα στηρίξεις και θα αναδείξεις τη μοναδικότητά σου. Ακόμα και αν κάτι το κάνουν όλοι, ο τρόπος που το κάνεις εσύ είναι μοναδικός! Μη χάνεσαι στις συγκρίσεις με τους άλλους και χτίσε τη ζωή σου με τρόπο που θα αξιοποιείς τα δικά σου χαρίσματα, ταλέντα και επιθυμίες και πρώτα εσύ θα αισθανθείς ευτυχισμένος με τον εαυτό σου!
Από την ευνοϊκή όψη Ηλίου – Κρόνου επηρεάζεσαι περισσότερο αν είσαι Κριός, Τοξότης, Λέων του α' δεκαημέρου.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη και δυναμική μέρα που η ξεχωριστή σου καρδιά θα δονηθεί στους ρυθμούς της χαράς και της επιτυχίας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved