Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/3;

Στις 15:22 η Σελήνη εισέρχεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και τονίζει τη διάθεση να βρεθείς με τους άλλους, να βγεις, να ταξιδέψεις, να κινηθείς, να αθληθείς, να μάθεις, να γράψεις, να φλερτάρεις, να συναντηθείς και να επικοινωνήσεις...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/3;

Σελήνη στον Ταύρο – Σελήνη στους Διδύμους

Η ευτυχία της ημέρας σου εξαρτάται από το πώς θα διαχειριστείς το πείσμα και την ποιότητα των σκέψεων σου! Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον σταθερό και γήινο Ταύρο που αυξάνει την επιθυμία να πεισμώσεις και να επιμείνεις, να πατάς γερά στη γη και να θες αποτελέσματα, να ζήσεις στιγμές ηρεμίας, έρωτα και ευφορίας. Αν επιμένεις χωρίς να παραλογίζεσαι, όλα θα κυλήσουν μια χαρά. Στις 15:22 η Σελήνη εισέρχεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και τονίζει τη διάθεση να βρεθείς με τους άλλους, να βγεις, να ταξιδέψεις, να κινηθείς, να αθληθείς, να μάθεις, να γράψεις, να φλερτάρεις, να συναντηθείς και να επικοινωνήσεις με νέους ανθρώπους. Βάλε το σώμα και το νου σου σε δράση και το υπόλοιπο της ημέρας σου θα είναι χαρούμενο, αέρινο, πολύχρωμο και κεφάτο.

*Ο Ήλιος, η Σελήνη και οι άλλοι πλανήτες είναι οι καρμικοί σου δάσκαλοι. Διάβασε το μάθημα που έχουν να σου δώσουν σε αυτή τη ζωή*

300x250 STEFANIA

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στην 8η μοίρα

Στις σχέσεις υπάρχει μαγεία όταν υπάρχει χημεία! Με την Αφροδίτη στον γήινο και σταθερό Ταύρο να σχηματίζει θετική όψη με τον ονειρικό Ποσειδώνα, αυτές τις ημέρες μπορείς να ζήσεις τη μαγεία στις σχέσεις. Μπορεί να δημιουργηθεί μια πολύ όμορφη χημεία ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου που να οδηγήσει σε μια δυνατή σχέση ή γάμο. Τα συστατικά που αναζητούνται και από τους δυο, για να έχει η σχέση δυνατό μαγευτικό άρωμα, είναι αγάπη, πίστη, αφοσίωση, ευχαρίστηση και επιμονή. Στο φουλ θα βρίσκονται ρομαντικά ειδύλλια, όμορφοι γάμοι, καλλιτεχνικές και μουσικές εκδηλώσεις, οικονομικές συμφωνίες, χρηματικές ευκαιρίες και δώρα, εμπνευσμένες διακοσμητικές και καλλωπιστικές δημιουργίες.
Τα δώρα της ευνοϊκής όψης Αφροδίτης – Ποσειδώνα θα δεχτείς αν είσαι Ταύρος, Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος, Αιγόκερως του α' δεκαημέρου.

Ο Ήλιος στον Κριό πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Κρόνο στον Τοξότη

Κέρδισε αναγνώριση και εκτίμηση με τη μοναδικότητά σου! Με τον Ήλιο στον Κριό να φωτίζει τις ξεχωριστές δυνατότητες και τα μοναδικά σου ταλέντα σε θετική όψη με τον Κρόνο που στοχεύει ψηλά, αυτές τις ημέρες, με το να κάνεις αυτά που αγαπάς, θα κερδίσεις τόσο το σεβασμό τόσο του εαυτού σου όσο και των άλλων. Καλές μέρες για επαφές με εργοδότες και διευθυντές, προπονητές και δασκάλους, μεγαλύτερους και σοφούς ανθρώπους.
Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα θετική αν είσαι Κριός, Τοξότης, Λέων του α' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως των τελευταίων ημερών και Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια πολύ όμορφη, δυναμική μέρα γεμάτη ευφορία και χαρά!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/197418740&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved