Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/3;

Σήμερα, μπορείς να μάθεις πράγματα, να γνωρίσεις ανθρώπους και να έχεις επαφές που θα έχουν θετική επίδραση στο ψυχισμό σου, θα συμβάλλουν σε σημαντικές αναθεωρήσεις ή θα αφήσουν ανεξίτηλο το σημάδι τους στη ψυχή σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/3;

Σελήνη στον Κριό

Ετοιμάσου να χαρείς μια μέρα γεμάτη ενέργεια και ερωτισμό! Με τη Σελήνη στον Κριό οι πρωινές ώρες ξεχειλίζουν από ενεργητικότητα και ζωντάνια ευνοώντας εξωστρεφείς, ζωηρές, αθλητικές ή έντονες δραστηριότητες. Το μεσημέρι στις 12:40 το όμορφο ταξίδι του «σήμερα» συνεχίζεται με τη Σελήνη στον Ταύρο σαν σειρήνα της ευχαρίστησης να σε καλεί να χαρείς τον έρωτα, να ψυχαγωγηθείς και να ζήσεις όμορφες στιγμές γύρω από το κυριακάτικο τραπέζι και ό,τι σου προσφέρει μια γλυκιά αίσθηση ηρεμίας και χαράς.

300x250 STEFANIA

Ο Ερμής στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην 15η μοίρα

Αναστεναγμοί ανακούφισης, μοιραίες συναντήσεις και μυστικά ευτυχίας! Ακατανόητες και μπερδεμένες καταστάσεις αναφορικά με αδέρφιά, νέα άτομα, συναδέλφους, γείτονες, προσφιλή πρόσωπα, μετακινήσεις, υπογραφές, έγγραφα, μηνύματα και νοητικά ενδιαφέροντα μπορούν σήμερα να ερευνηθούν ή να επανεξεταστούν προσεκτικά και να βρεθούν λύσεις που θα σε απαλλάξουν από δυσάρεστα συναισθήματα ή καταστάσεις. Συγχρόνως, μπορείς να μάθεις πράγματα, να γνωρίσεις ανθρώπους και να έχεις επαφές που θα έχουν θετική επίδραση στο ψυχισμό σου, θα συμβάλλουν σε σημαντικές αναθεωρήσεις ή θα αφήσουν ανεξίτηλο το σημάδι τους στη ψυχή σου.
Περισσότερο από την θετική όψη Ερμή – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Ιχθύς, Ταύρος, Σκορπιός, Αιγόκερως του β' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή αστρολογικό σημείο μεταξύ της 12ης και της 18ης μοίρας των παραπάνω ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης των τελευταίων ημερών ή Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια εκπληκτική και ανοιξιάτική Κυριακή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved