Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/3;

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της εκκίνησης και της ακατανίκητης ορμής για ζωή, το θετικό, τολμηρό, θερμό και γεμάτο ρώμη ζώδιο του Κριού, γι' αυτό τόσο η διάθεση όσο και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνουν!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/3;

Σελήνη στον Κριό

Η πρώτη μέρα της Άνοιξης! Η ομορφότερη εποχή του χρόνου ξεκινά σήμερα και η αρχή της γίνεται με την Εαρινή ισημερία. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της εκκίνησης και της ακατανίκητης ορμής για ζωή, το θετικό, τολμηρό, θερμό και γεμάτο ρώμη ζώδιο του Κριού, γι' αυτό τόσο η διάθεση όσο και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνουν! Θα είσαι πρόθυμος να ξεπεράσεις φόβους και προκλήσεις και να κάνεις ένα βήμα μπροστά στον έρωτα και την εργασία σου αλλά και κάτι που δεν έχεις ξανατολμήσει, σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου.

300x250 STEFANIA

Ήλιος στον Κριό 21/3 - 20/4

Καλωσόρισες Άνοιξη! Σήμερα, στις 00:45 ο Ήλιος, ξεκινώντας για άλλη μια φορά το ετήσιο ταξίδι του στα 12 ζώδια, εισέρχεται στο πρώτο σημείο του ζωδιακού τον ηγετικό, ανοιξιάτικο, κινητικό και εκρηκτικό Κριό και η ζωή στη γη ξυπνά επαναφορτίζοντας τα πάντα με αναζωογονητική ενέργεια. Η φύση στρώνει κόκκινο χαλί στην Άνοιξη και εσύ θα νιώσεις πιο ευτυχισμένος ξεκινώντας κάτι, αφήνοντας την ανοιξιάτική δύναμη να ξεχυθεί στη ζωή σου, τους σπόρους των επιθυμιών σου να φυτρώσουν και τα μπουμπούκια του έρωτα να ανοίξουν.

Ο Ερμής στους Ιχθύες πλησιάζει σε όψη εξαγώνου τον Πλούτωνα

Ετοιμάσου για ιδέες, γνωριμίες, προτάσεις και ταξίδια που θα σου μεταμορφώσουν τη ζωή! Ο Ερμής, ο πλανήτης των μετακινήσεων, των σκέψεων και των επαφών από το ρομαντικό, χαλαρωτικό, θεραπευτικό και καλλιτεχνικό ζώδιο των Ιχθύων πλησιάζει σε θετική όψη τον βαθύ, ευρηματικό, μεταμορφωτικό και επιβλητικό Πλούτωνα που βρίσκεται στον παλαιάς κοπής, γήινο, πρακτικό και εθιμοτυπικό Αιγόκερω. Ως εκ τούτου, αυτές τις ημέρες, συζητήσεις, διερευνήσεις, έρευνες, νοητικές εργασίες, ταξίδια, γνωριμίες και επαφές μπορούν να σου προσφέρουν βαθιά ικανοποίηση και να ξεκλειδώσουν την πόρτα που θα σου αλλάξει τη ζωή.
Περισσότερο από την έντονη όψη Ερμή – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Ταύρος, Αιγόκερως του β' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα πολύ-πολύ όμορφο, ανοιξιάτικο, ζωηρό και ερωτικό Σαββατοκύριακο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved