Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/3;

Όσο πιο γρήγορα δείξεις κατανόηση, αγάπη, συμπόνια και πρόνοια, τόσο πιο γρήγορα το ουράνιο τόξο της ηρεμίας, της ίασης και της γαλήνης θα εμφανιστεί και ο ήλιος της δύναμης και της ζωτικότητας θα προβάλλει ξανά!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/3;

Πλησιάζει η Ηλιακή Έκλειψη και η Εαρινή Ισημερία

Σε λήθαργο, πριν ξυπνήσει η ενέργεια και φτάσει στα ύψη! Μια μέρα πριν την Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες η παρουσία της Σελήνης στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού δείχνει ότι τα επίπεδα ενέργειας και ζωτικότητας είναι σήμερα χαμηλά, αφού βρισκόμαστε δύο μέρες πριν την ολοκλήρωση του ταξιδίου του Ηλίου στο ζωδιακό κύκλο και την είσοδό του στον ζωηρό και δραστήριο Κριό, που με την Εαρινή Ισημερία θα σηματοδοτήσει την έναρξη ενός νέου αστρολογικού κύκλου.

*Ο καρμικός σου προορισμός είναι μοναδικός και σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους. Μάθε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις για να ανακαλύψεις το κάρμα σου*

300x250 STEFANIA

Σελήνη στους Ιχθύες

Φέρσου σωστά στον εαυτό σου, γέμισε τις μπαταρίες σου και το κέφι και η ενέργεια θα ξαναγυρίσουν δριμύτερα! Η κούραση, η εξάντληση, η νωθρότητα, η ασθενικότητα, η καχεξία αλλά και η αδυναμία ή η μη επαρκής ανταπόκριση απέναντι σε καταστάσεις το τελευταίο διάστημα, ίσως εντείνουν σήμερα συναισθήματα δυσφορίας, κακοκεφιάς, δυσανασχέτησης, ενοχών και τύψεων που τα συνοδεύουν. Όσο όμως πιο γρήγορα δείξεις κατανόηση, αγάπη, συμπόνια και πρόνοια –τόσο για τον εαυτό σου όσο για τους άλλους– τόσο πιο γρήγορα το ουράνιο τόξο της ηρεμίας, της ίασης και της γαλήνης θα εμφανιστεί, τα σύννεφα της μελαγχολίας, της θλίψης και της αβεβαιότητας θα εξαφανιστούν και ο ήλιος της δύναμης και της ζωτικότητας θα προβάλλει ξανά!

Η Σελήνη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Κάθε εμπειρία είναι χρήσιμη για την εξέλιξη σου! Σήμερα, χάρη στο εξάγωνο της Σελήνης με τον βαθύ και μεταμορφωτικό Πλούτωνα στον γήινο, επίμονο, ακατάβλητο Αιγόκερω, μέσα από βαθιές συναισθηματικές διαδικασίες και εσωτερικές συνειδητοποιήσεις, θα νιώσεις την αξία συναισθημάτων και εμπειριών που έχουν αντίκτυπο στην εξέλιξη σου. Έτσι, θα ξεκινήσεις με πολύ περισσότερο θετικότητα και ενθουσιασμό ένα νέο ταξίδι εμπειριών που αστρολογικά ξεκινά στις 21 Μαρτίου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς, Ταύρος, Αιγόκερως του β' δεκαημέρου.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/196618479&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα κατά τη διάρκεια της οποίας θα προσφέρεις στον εαυτό σου τα «δυναμωτικά φίλτρα» της αγάπης, της ηρεμίας, της ξεκούρασης και της γαλήνης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved