Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/3;

Η Σελήνη βρίσκεται στον ανατρεπτικό, κοινωνικό και ανανεωτικό Υδροχόο και η χαρά θα έρθει καλωσορίζοντας το ξαφνικό. Ξεκίνα κάτι καινούργιο, όπως ένα νέο χόμπι, κάνε κάτι διαφορετικό...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/3;

Σελήνη στον Υδροχόο

Κάθε αλλαγή σήμερα θα σε εξιτάρει! Η Σελήνη βρίσκεται στον ανατρεπτικό, κοινωνικό και ανανεωτικό Υδροχόο και η χαρά θα έρθει καλωσορίζοντας το ξαφνικό. Ξεκίνα κάτι καινούργιο, όπως ένα νέο χόμπι, κάνε κάτι διαφορετικό, αν σου αρέσει η ροκ άκου ένα ραδιοσταθμό που παίζει hip - hop, συνδέσου με τους άλλους, πήγαινε σε μια φιλική συγκέντρωση ή δημιούργησε λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνε μια έκπληξη στη σχέση σου.

*Ο Ήλιος, η Σελήνη και οι άλλοι πλανήτες είναι οι καρμικοί σου δάσκαλοι. Διάβασε το μάθημα που έχουν να σου δώσουν σε αυτή τη ζωή*

300x250 STEFANIA

Η Αφροδίτη στον Ταύρο 17/3 – 11/4

Όταν η αγάπη ανθίζει, ευωδιάζει όλη η ζωή σου! Οι σχέσεις γίνονται πιο όμορφες, σταθερές και ευχάριστες με την Αφροδίτη να εισέρχεται στις 12:14 το μεσημέρι στο προσγειωμένο και αισθησιακό Ταύρο. Από σήμερα, 17/3 και ως τις 11/4 η αγάπη θα εκφράζεται με απτές αποδείξεις, η αφοσίωση και η ευχαρίστηση θα είναι βασικά κριτήρια επιλογής για μια νέα σχέση και κύριο ζητούμενο σε συνεργασίες και χρηματικές συναλλαγές θα είναι η αξιοπιστία. Η ισχυρογνωμοσύνη, η αντίσταση στις αλλαγές, η ζήλια και η κτητικότητα στις σχέσεις μόνο προβλήματα μπορούν να φέρουν, για αυτό είναι καλύτερα να τις αποφύγεις.

Ο Ουρανός στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Αναμόρφωσε το πλάνο της ζωής σου έτσι ώστε να σου προσφέρει την ολοκλήρωση που ζητάς! Με το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα να κορυφώνεται σήμερα, απρόσμενα γεγονότα και ξαφνικές συνειδητοποιήσεις θα σε κινητοποιήσουν να αγωνιστείς για να βγεις από ένα τέλμα σε κάποιο σημαντικό τομέα της ζωής σου. Μια εποχή που στο προσκήνιο θα βρίσκονται μοιραίες ανατροπές, ομαδικές εξεγέρσεις, επαναπροσδιορισμοί επιλογών με σκοπό την ανεξαρτησία και κάθε λογής ξαφνικοί μετασχηματισμοί σε συλλογικό επίπεδο, όσον αφορά οικονομικά και πολιτικά θέματα αλλά και σε σχέση με όσα συμβαίνουν στον εσωτερικό κόσμο και βαθύ ψυχισμό των ανθρώπων.
Πιο έντονα από το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως, Καρκίνος του β' δεκαημέρου ή έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 12ης και της 18ης μοίρας των ανωτέρω παρορμητικών ζωδίων.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη Τρίτη κατά τη διάρκεια της οποίας θα φυσήξει στη ζωή σου μια πνοή καθαρού αέρα.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/196284748&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved