Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/3;

Με τη Σελήνη από τις 12:13 στον ανατρεπτικό και... αντιδραστικό Υδροχόο o,τιδήποτε καινούργιο και διαφορετικό θα σπάσει τη ρουτίνα σου και θα τονώσει τη διάθεση και την ψυχολογία σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/3;

Σελήνη στον Αιγόκερω

Οργανώσου! Μην χάνεις χρόνο σε δραστηριότητες που δεν έχουν σημασία! Η σημερινή μέρα ξεκινά με τη σοβαρή Σελήνη στον Αιγόκερω να στρέφει την προσοχή σου σε πολιτικά ή κομματικά ζητήματα, πρόσωπα εξουσίας ή ηλικιωμένους, θέματα καριέρας ή σημαντικά καθήκοντα και γεγονότα που ίσως δίνουν έμφαση σε μια αρνητική κατάσταση. Από την άλλη, η γήινη και παρορμητική φύση της ευνοεί να μην αναλωθείς σε θέματα που εμποδίζουν τη συγκέντρωσή σου, αλλά να οργανώσεις το χρόνο σου, να προετοιμαστείς με όλα τα απαραίτητα για κάποια δραστηριότητα ή ενέργεια και να κάνεις κάτι που θα έχει αποτέλεσμα.

*Ο Ήλιος, η Σελήνη και οι άλλοι πλανήτες είναι οι καρμικοί σου δάσκαλοι. Διάβασε το μάθημα που έχουν να σου δώσουν σε αυτή τη ζωή*

300x250 STEFANIA

Η Σελήνη στον Υδροχόο

Αν κάτι δεν προχωράει άλλαξε πορεία! Με τη Σελήνη από τις 12:13 στον ανατρεπτικό και... αντιδραστικό Υδροχόο η διάθεση για αλλαγές θα είναι έντονη και ιδιαίτερα σε έναν τομέα που εισπράττεις συνεχή απογοήτευση. Οτιδήποτε καινούργιο και διαφορετικό θα σπάσει τη ρουτίνα σου και θα τονώσει τη διάθεση και την ψυχολογία σου.

Ο Ερμής στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη στην 4η μοίρα

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Ο Ερμής, ο πλανήτης που συμβολίζει τόσο τον γραπτό και προφορικό λόγο όσο και τις μετακινήσεις, σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον περιοριστικό και παρεμποδιστικό Κρόνο. Συζητήσεις θα αποδειχθούν αδιέξοδες, υπογραφές θα κρύβουν κινδύνους και συναντήσεις ή επαφές θα ακυρωθούν, θα καθυστερήσουν ή θα οδηγήσουν σε ένα τέλος. Πιθανά προβλήματα με οχήματα, δρομολόγια και ταξίδια. Δυσάρεστες ειδήσεις ή επιπλοκές σε πολιτικά θέματα.

Ο Ουρανός στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Απαγκιστρώσου από τους γάντζους μιας αρνητικής μοίρας, επανασχεδιάζοντας και ακολουθώντας ένα νέο πεπρωμένο! Ο ξαφνικός και αποκαλυπτικός Ουρανός στον ορμητικό Κριό σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον βαθύ και σκοτεινό Πλούτωνα στον ανθεκτικό Αιγόκερω ρίχνοντας φως σε άγνωστες και κρυμμένες καταστάσεις και στα κακώς κείμενα των πραγμάτων, προκειμένου να διεκδικήσεις μια καλύτερη ζωή. Μια εποχή που θα χαρακτηριστεί από ξαφνικά και βίαια γεγονότα, πολιτικές και χρηματοοικονομικές αποκαλύψεις, καθώς και μεταβολές, αρχαιολογικές έρευνες και ανακαλύψεις που θα φέρουν ριζικές αλλαγές.
Περισσότερο από την εκρηκτική όψη Ουρανού – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως, Καρκίνος του β' δεκαημέρου ή έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 12ης και της 18ης μοίρας των παρορμητικών.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος των τελευταίων ημερών ή Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος των πρώτων ημερών.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη εβδομάδα με δύναμη, χαρά και αισιοδοξία.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/196111527&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved