Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/3;

Με τη Σελήνη στον σοβαρό, ώριμο και ανθεκτικό Αιγόκερω, σήμερα θα αισθανθείς πως όταν στέκεσαι στο ύψος των δύσκολων περιστάσεων της ζωής βιώνεις την πραγματική δύναμη της υπομονής, της σοφίας και της ακεραιότητας...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/3;

Σελήνη στον Αιγόκερω

Ακόμα και την πιο στραβή και ανάποδη μέρα μπορείς να τα βγάλεις πέρα αρκεί να μην φέρνεις την καταστροφή! Με τη Σελήνη στον σοβαρό, ώριμο και ανθεκτικό Αιγόκερω, σήμερα θα αισθανθείς πως όταν στέκεσαι στο ύψος των δύσκολων περιστάσεων της ζωής βιώνεις την πραγματική δύναμη της υπομονής, της σοφίας και της ακεραιότητας. Οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει στη διάρκεια της ημέρας με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Άρη δείχνει ότι εκνευρισμός, ο αρνητισμός και η ένταση θα γίνουν εχθροί της ευτυχίας σου αν εστιαστείς σε γεγονότα που δεν έχεις εσύ τον έλεγχο της εξέλιξής τους.

300x250 STEFANIA

Ο Ερμής στους Ιχθύες πλησιάζει τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη

Ερεύνησε εκ νέου πως θα λειτουργήσουν οι ιδέες και θα γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις σου! Με τον Ερμή στους Ιχθύες, μπερδέματα, περίεργες και περίπλοκες υποθέσεις σε σχέση με έγγραφα, υπογραφές, ειδήσεις, ανακοινώσεις και ενημερώσεις, μετακινήσεις και ταξίδια, νέους και γείτονες, αδέρφια ή συναδέλφους επαναφέρουν καταστάσεις που δημιουργούν ανησυχία ή θλίψη. Από την άλλη, η λύπη μπορεί να λειτουργήσει ως χρήσιμο μέσο για να επανεξετάσεις σε βάθος ένα περίπλοκο ζήτημα που σε απασχολεί και επιμένοντας να βρεις μια αποτελεσματική λύση.
Προσοχή στις μετακινήσεις και τον τρόπο που εκφράζεσαι ιδιαίτερα αν είσαι Τοξότης, Ιχθύς, Παρθένος, Δίδυμος του α' δεκαημέρου ή έχεις πλανήτες ή αστρολογικά σημεία μεταξύ της 1ης και της 7ης μοίρας.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα που αντί να σε πιάσει εμμονή με τα στραβά της ζωής θα δώσεις χώρο, ενέργεια και προσοχή στα καλώς κείμενά της.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved