Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/3;

Σε συνδυασμό με τη φάση χάσης του φεγγαριού ευνοείται να αρχίσεις νηστεία ή δίαιτα, για να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου κάνοντας τον πιο ανθεκτικό και αυξάνοντας την αντίσταση στο άγχος και την κούραση...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/3;

Η Σελήνη στον Τοξότη κενή πορείας

Ξεκίνα το Σάββατό σου θετικά, χαρούμενα, αθλητικά! Με τη Σελήνη τις πρώτες πρωινές ώρες στον εξωστρεφή και πύρινο Τοξότη, χωρίς να σχηματίζει όψεις, μπορείς να αρχίσεις το Σαββατοκύριακο σου κάνοντας πράγματα που δεν θέλουν κόπο και μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις πιο χαρούμενος. Διάβασε, βγες έξω, κάνε ποδήλατο, αθλήσου, μοιράσου κάτι ευχάριστο με τους άλλους και επιδίωξε ό,τι διατηρεί την ενέργειά σου ισχυρή και αισιόδοξη.

300x250 STEFANIA

Σελήνη στον Αιγόκερω σε μείωση

Κάνε αποχή απ' ό,τι έχεις μπουχτίσει! Στις 8:39 η Σελήνη εισέρχεται στον συνετό και μετρημένο Αιγόκερω δίνοντας έμφαση στην απουσία του περιττού και του βλαβερού από τη ζωή σου. Σε συνδυασμό με τη φάση χάσης του φεγγαριού ευνοείται να αρχίσεις νηστεία, δίαιτα ή απλά να αποφύγεις τα βαριά και λιπαρά φαγητά, τα τηγανητά ή έτοιμα εδέσματα για να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου κάνοντας το ανοσοποιητικό σου πιο ανθεκτικό, αυξάνοντας την αντίσταση στο άγχος και την κούραση, προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση των κυττάρων και πετυχαίνοντας καλύτερη ποιότητα ζωής.

*Αν η πραγματική επαφή με το Σύμπαν σε φοβίζει και ταυτόχρονα σε γοητεύει, γίνε ένα μαζί του μαθαίνοντας τη συμπαντική καρμική σου αποστολή*

Ο Κρόνος γυρνά ανάδρομος στην 5η μοίρα του Τοξότη

Ώρα να αναθεωρήσεις τις πεποιθήσεις σου! Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με τους κανόνες και την αξιοπιστία, με άτομα σε υπεύθυνα, σημαντικά και πολιτικά πόστα και τις αποφάσεις αυτών. Από τις 8 Μαρτίου έως και 2 Αυγούστου θα κινείται ανάδρομος, σηματοδοτώντας προβλήματα στους ανωτέρω τομείς. Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα κινείται με ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Τοξότη, δείχνοντας καθυστερήσεις, επανελέγχους και επανεκτίμηση ζητημάτων που σχετίζονται με την παιδεία, τη δικαιοσύνη, το εξωτερικό, τα ταξίδια, τις μετακινήσεις και τα άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας. Ευκαιρία για να επανεξετάσεις σχετικές απόψεις όπως και φιλοσοφίες ζωής ή πεποιθήσεις που η πείρα της ζωής σου δείχνει ότι δεν σε ωφελούν.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο απομακρύνοντας ό,τι δεν σου κάνει καλό και δίνοντας έμφαση σε οτιδήποτε σε κάνει πιο γερό, νηφάλιο, σώφρονα, αξιότιμο και σεβαστό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved