Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/3;

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό, το ζώδιο που σχετίζεται με τους άλλους, ευνοεί να τους κάνεις ένα δώρο, όπως ένα χαμόγελο, ένα ευχαριστώ, μια χειρονομία ευγένειας...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/3;

Σελήνη στο Ζυγό

Κάτι υπέροχο πρόκειται να συμβεί σήμερα! Η εβδομάδα αρχίζει θετικά και με μια όμορφη αίσθηση ότι τα πράγματα θα κυλήσουν χαρούμενα και αρμονικά, χάρη στην πρόσχαρη και καλοπροαίρετη Σελήνη στο Ζυγό. Η παρουσία της στο ζώδιο που σχετίζεται με τους άλλους ευνοεί να τους κάνεις ένα δώρο, όπως ένα χαμόγελο, ένα ευχαριστώ, μια χειρονομία ευγένειας. Η ενωτική και συμφιλιωτική φύση της δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να βρεθεί η χρυσή τομή σε ένα ζήτημα, να επιτευχθεί ένας συμβιβασμός και να υπάρξει συμφιλίωση τόσο με τους άλλους όσο και με τις δικές σου διαφορετικές ή συγκρουόμενες επιθυμίες.

300x250 STEFANIA

Σελήνη στον Σκορπιό

Ακόμη και μπροστά στο φόβο ανακαλύπτεις σθένος και αντοχή! Στις 15:09 το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στο υδάτινο και ισχυρό Σκορπιό, δείχνοντας ότι θα αισθανθείς μέσα σου τις δυνάμεις που απαιτούνται για να αντιμετωπίσεις κάθε λογής προκλήσεις. Συγχρόνως, σήμερα, η επιμονή και η αντοχή στις σχέσεις, τη δουλειά και κάθε τομέα της ζωής και το πάθος στον έρωτα μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν τη μέρα σου. Δυνατές εμπειρίες και διάθεση για αλλαγές που θα μεταβάλλουν ριζικά την ατμόσφαιρα γύρω σου.

Ο Άρης στον Κριό πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον ανάδρομο Δία στον Λέοντα

Εσύ φτιάχνεις την τύχη σου και το σύμπαν είναι στο πλάι σου! Με τον πλανήτη της δράσης στον δυναμικό και γεμάτο δύναμη Κριό σε θετική όψη με τον ευεργέτη Δία στον Λέοντα, αυτές τις ημέρες κάτι θετικό μπορεί να συμβεί στη ζωή σου και να νιώσεις και πάλι ευτυχισμένος. Μην περιμένεις να γίνει κάτι μαγικό από μόνο του. Εσύ θα κινηθείς προς τη χαρά, την ευτυχία και την ευημερία και το σύμπαν θα σε ανταμείψει με δώρα που θα γεμίσουν την καρδιά σου με δύναμη, ζωτικότητα και αποφασιστικότητα.
Από την τυχερή όψη Άρη – Δία επηρεάζεσαι περισσότερο αν είσαι Κριός, Τοξότης, Λέων του β' δεκαημέρου ή έχεις πλανήτες ή αστρολογικά σημεία μεταξύ της 10ης και της 17ης μοίρας των παραπάνω ζωδίων.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του γ' δεκαημέρου και Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη και καλή εβδομάδα με χαρά, δύναμη και αισιοδοξία.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved