Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/3;

Η αέρινη και κοινωνική φύση του ζωδίου του Ζυγού δείχνει ότι οι συναναστροφές σου, ευχάριστα και ανάλαφρα ενδιαφέροντα ή το φλερτ με ένα πρόσωπο που σου αρέσει μπορούν να σε αναζωογονήσουν...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/3;

Σελήνη στο Ζυγό

Χαμογέλασε στη χαρά που σε φλερτάρει! Με τη Σελήνη στο θετικό και συμβιβαστικό ζώδιο του Ζυγού, σήμερα θα είσαι σε θέση να φανείς πιο πρόσχαρος, καλοπροαίρετος, ανεκτικός και επιεικής, γεγονός που θα ενισχύσει την αρμονία τόσο στις σχέσεις όσο και στην ημέρα σου! Η αέρινη και κοινωνική φύση του ζωδίου δείχνει ότι οι συναναστροφές σου, ευχάριστα και ανάλαφρα ενδιαφέροντα ή το φλερτ με ένα πρόσωπο που σου αρέσει μπορούν να σε αναζωογονήσουν. Επίσης, ό,τι σχετίζεται με την τέχνη και τη διακόσμηση, τον καλλωπισμό κα την ομορφιά της εμφάνισής σου μπορεί να συμβάλλει ώστε να έχεις μια υπέροχη μέρα!

300x250 STEFANIA

Η Αφροδίτη στον Κριό

Τόλμησε κάτι νέο στον έρωτα και τις σχέσεις σου! Με την κυβερνήτη της σημερινής Σελήνης, την Αφροδίτη, στο ζωηρό και ανυπόμονο ζώδιο του Κριού ως τις 17/3 θα αισθάνεσαι να έχει ξυπνήσει μέσα σου μια ορμητική επιθυμία για χαρά, έρωτα κι ό,τι μπορεί να ομορφύνει τις σχέσεις σου. Νέα ξεκινήματα στην αισθηματική σου ζωή, ακόμη και αν είσαι δεσμευμένος, θα ζωηρέψουν τη χαρά και θα αυξήσουν τον ενθουσιασμό μέσα στη σχέση. Και θα αισθανθείς πιο κερδισμένος, αν φροντίσεις τα καινούργια πράγματα στον έρωτα και τις συνεργασίες σου να μην τα χαρακτηρίζει η απερισκεψία και ο εγωισμός αλλά η αλήθεια και το κουράγιο να κυνηγήσεις ό,τι σε ξεσηκώνει και σε ζεσταίνει.

Μην ξεχάσεις να επωφεληθείς κι εσύ από την προσφορά του Astrology.gr, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας. Απόκτησε σήμερα μια αστρολογική ανάλυση σχέσης, με έκπτωση 50%. Η προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 8 Μαρτίου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα όμορφο ανοιξιάτικο, ερωτικό και χαρούμενο Σαββατοκύριακο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved