Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/3;

Σήμερα, θα ωφεληθείς αν αποφύγεις να φορτώσεις το μυαλό σου με ανώφελες έγνοιες και θέσεις σε εφαρμογή ό,τι μπορεί να έχει θετική επίδραση τόσο στην ψυχική και σωματική σου υγεία...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/3;

Σελήνη στην Παρθένο

Δώσε προτεραιότητα στην υγεία σου και μη βασανίζεις το μυαλό σου με ανούσια πράγματα! Η Σελήνη για τρίτη μέρα κινείται στο ζώδιο της γήινης και μεθοδικής Παρθένου που είναι και εξπέρ να αναγνωρίζει το καλό. Ως εκ τούτου, σήμερα θα ωφεληθείς αν αποφύγεις να φορτώσεις το μυαλό σου με ανώφελες έγνοιες, δώσεις έμφαση στο συμφέρον και το χρήσιμο σε οποιαδήποτε τομέα της ζωής σου και θέσεις σε εφαρμογή ό,τι μπορεί να έχει θετική επίδραση τόσο στην ψυχική και σωματική σου υγεία όσο και στη μεταξύ τους αλληλεπίδραση.

300x250 STEFANIA

Ο Ήλιος στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην 14η μοίρα

Ξεκλειδώνοντας το λουκέτο της ευτυχίας και νιώθοντας πάλι χαρούμενος! Σήμερα ο Ήλιος από το χαρισματικό, εσωτερικό και ανακουφιστικό ζώδιο των Ιχθύων συναντά σε θετική όψη τον πλανήτη της αναγέννησης, τον ισχυρό Πλούτωνα. Έτσι, οτιδήποτε φωτίζει τα πνευματικά και καλλιτεχνικά σου ενδιαφέροντα, σε φέρνει πιο κοντά στα όνειρα σου ή σε μεταφέρει σε έναν πιο ήρεμο και ευχάριστο κόσμο, θα έχει τόσο δυνατό αντίκτυπο μέσα σου που ακόμα και αν τελευταία ένιωθες ότι η ευτυχία σε είχε εγκαταλείψει, σήμερα θα την αισθανθείς ξανά!

Μάθε κι εσύ πως σε επηρεάζουν τα άστρα αυτό το διάστημα και για τους επόμενους 12 μήνες.

Περισσότερο από την μεταμορφωτική όψη Ηλίου – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Ιχθύς, Αιγόκερως, Σκορπιός, Ταύρος και Παρθένος του 2ου δεκαημέρου ή έχεις τον Ωροσκόπο ή άλλο αστρολογικό σημείο μεταξύ της 12ης και της 18ης μοίρας των παραπάνω ζωδίων.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη Παρασκευή χωρίς να φορτώνεις το καλάθι της ημέρας σου με άσκοπες έγνοιες. Αντί αυτού κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ζωή σου και να ξαναζήσεις την ευτυχία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved