Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/3;

Το σύμπαν σου στέλνει μήνυμα να είσαι τολμηρός αλλά όχι βιαστικός και τότε, ξαφνικές, θετικές αλλαγές θα φέρουν το χαμόγελο στο χείλη σου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/3;

Η Σελήνη στον Λέοντα και την Παρθένο

Γέμισε το χρόνο σου με ευχάριστα πράγματα και φρόντισε το χώρο σου! Με τη θετική, δυνατή και χαρούμενη Σελήνη στο Λέοντα, όσο πιο πολύ ασχοληθείς με όμορφα πράγματα και φιλόδοξα σχέδια τόσο πιο φωτεινά θα ξεκινήσει η μέρα σου. Από τις 13:57 το μεσημέρι, η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, το ζώδιο της οργάνωσης, της τάξης και της καθαριότητας, και είναι μια καλή ευκαιρία να συγυρίσεις το γραφείο, το καθιστικό και τους χώρους που περνάς μεγάλο μέρος της μέρας σου. Ακόμα κι αν το βρίσκεις ανιαρό, θα αποβεί πολύ αποτελεσματικό καθώς θα βοηθήσει τη διάθεσή σου και θα καθαρίσει η ενέργεια του χώρου.

300x250 STEFANIA

Η Αφροδίτη στον Κριό σε τρίγωνο με το Δία στο Λέοντα και σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό

Κάνε νέα βήματα με τόλμη και αισιοδοξία και το σύμπαν θα σε ανταμείψει με χαρά! Οι χαρές της ζωής μπορούν αυτές τις ημέρες να αναδειχτούν μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα τα οποία συνδέονται με τον έρωτα, το σύντροφο, ένα συνεργάτη, μια συμφωνία, αγορές ή κάθε είδους οικονομικά θέματα. Το σύμπαν σου στέλνει μήνυμα να είσαι τολμηρός αλλά όχι βιαστικός και τότε, ξαφνικές, θετικές αλλαγές θα φέρουν το χαμόγελο στο χείλη σου!
Από τις θετικές όψεις της Αφροδίτης επηρεάζεσαι περισσότερο αν είσαι, Κριός, Λέων, Τοξότης, Δίδυμος, Υδροχόος, Ζυγός του β' δεκαημέρου ή έχεις τον ωροσκόπο ή άλλα αστρολογικά στοιχεία μεταξύ της 11ης και της 17ης μοίρα των παραπάνω ζώδιων.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του 3ου δεκαημέρου ή Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια υπέροχη μέρα καλωσορίζοντας απρόοπτα και ευχάριστα γεγονότα!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/194164511&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved