Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/3;

Με τόσους πλανήτες στη φωτιά, το στοιχείο, της ορμής, της δράσης και της αισιοδοξίας, γεγονότα και καταστάσεις θα σε κάνουν να νιώθεις και να εκπέμπεις περισσότερη δύναμη, χαρά, σταθερότητα και περηφάνια!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/3;

Σελήνη στον Λέοντα

Περήφανα στολίζεσαι το υπέρτατο στέμμα της ύπαρξης σου! Με τη λαμπερή Σελήνη στο Λέοντα σήμερα, στο κέντρο ενός εντυπωσιακά διαμορφωμένου, φλογερού και δυναμικού πλανητικού σκηνικού, γεγονότα και καταστάσεις θα σε κάνουν να νιώθεις και να εκπέμπεις περισσότερη δύναμη, χαρά, σταθερότητα και περηφάνια, καθότι κάμποσοι πλανήτες βρίσκονται στη φωτιά, το στοιχείο, της ορμής, της δράσης και της αισιοδοξίας!

300x250 STEFANIA

Ο ανάδρομος Δίας τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό στην 14η μοίρα

Η ευτυχία ξαφνικά ξαναμπαίνει στη ζωή σου! Οι δυσκολίες και τα προβλήματα δεν εξαφανίζονται, αλλά ευχάριστα γεγονότα από τη μια στιγμή στην άλλη έρχονται να ανοίξουν εκ νέου πόρτες ευτυχίας στη ζωή σου. Και μάλιστα, το φως τους θα σου δίνει δύναμη να γνωρίσεις νέες δυνατότητες και να παλεύεις το σκοτάδι με τόλμη, πίστη, σθένος, δημιουργικότητα και αισιοδοξία! Κάτι αλλάζει προς το καλύτερο και θα το αισθανθείς!

Η Αφροδίτη πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Δία και συνόδου τον Ουρανό

Πετώντας στον έβδομο ουρανό από έρωτα... κεραυνοβόλο! Με την Αφροδίτη που συμβολίζει τα χρήματα, τις σχέσεις, τον έρωτα και τις συνεργασίες σε θετικές όψεις με τον πλανήτη της τύχης, το Δία, και του απρόσμενου, τον Ουρανό, σε περιμένουν ξαφνικές και χαρούμενες εκπλήξεις στους ανωτέρω τομείς. Όσο περισσότερο αξιοποιήσεις τη θετική ενέργεια που φέρνουν τόσο πιο εκπληκτικά γεγονότα θα ζήσεις!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν ανήκεις στους εκπροσώπους της φωτιάς, Κριός, Λέων, Τοξότης και του αέρα, Δίδυμος, Υδροχόος, Ζυγός του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα ακολουθώντας μια νέα, χαρούμενη πορεία ζωής!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/193985203&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved