Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/3;

Με τον ανάδρομο Δία στο Λέοντα σε θετική όψη με τον Ουρανό, ξαφνικά εμφανίζονται εκ νέου λαμπερά αστέρια στη ζωή σου μέσα από πρόσωπα και γεγονότα που σου δίνουν δύναμη, σου χαρίζουν δώρα και σου παρέχουν ενέργεια και δημιουργικότητα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/3;

Σελήνη στον Λέοντα

300x250 STEFANIA

Καλώς το καλό, το θετικό και το χαρούμενο! Στον αστρολογικό ουρανό με το Δία, τον Κρόνο, τον Ουρανό αλλά και την Αφροδίτη και τον Άρη σε ζώδια της φωτιάς επικρατεί μια άκρατη ενθουσιώδης πύρινη ενέργεια. Είναι μια περίοδος γεμάτη νέα ξεκινήματα, πρωτοβουλίες, και δράσεις με τόλμη, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Και σήμερα η παρουσία της φλογερής Σελήνης στον Λέοντα τονίζει αυτήν τη θετική συμπαντική ενέργεια φωτίζοντας την αποφασιστικότητα μέσα σου για επιτυχία και στρέφοντας τη δημιουργική σου δύναμη στον έρωτα, τα παιδιά, τα χόμπι, την άθληση, τη διασκέδαση και σε όλα όσα προκαλούν χαρά και ευθυμία στη ζωή σου!

Ο ανάδρομος Δίας στον Λέοντα πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Ουρανό στον Κριό στην 14η μοίρα

Η ζωή σου αλλάζει ξαφνικά μέσα από θετικές εξελίξεις! Με τον Ουρανό στον Κριό νιώθεις την ξαφνική ανάγκη να εξερευνήσεις ένα νέο σύμπαν, μια νέα χώρα, στην αγάπη, την εργασία και σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Με τον ανάδρομο Δία στο Λέοντα σε θετική όψη με τον Ουρανό, ξαφνικά εμφανίζονται εκ νέου λαμπερά αστέρια στη ζωή σου μέσα από πρόσωπα και γεγονότα που σου δίνουν δύναμη, σου χαρίζουν δώρα και σου παρέχουν ενέργεια και δημιουργικότητα για χαρούμενες και εκπληκτικές αλλαγές. Καλωσόρισε τα!
Περισσότερο από τη θετική όψη Δία – Ουρανού επηρεάζεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός, Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος του β' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή άλλα αστρολογικά στοιχεία μεταξύ της 11ης και της 17ης μοίρας των παραπάνω ζωδίων.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Κριός, Τοξότης του α' δεκαημέρου.

Καλή εβδομάδα! Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα γεμάτη θετικότητα και αισιοδοξία!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/193806034&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved