Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/2;

Αν και δεν θα μπορείς να αφιερωθείς σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα, ιδέες, μετακινήσεις, βόλτες, επαφές και πράγματα εκτός σπιτιού, καθόλου «βαριά» αλλά ανάλαφρα μπορούν να σου φτιάξουν τη μέρα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/2;

Σελήνη στους Διδύμους κενή πορείας

Δώσε χρόνο σε ό,τι σε κάνει να περνάς όμορφα! Με την αεικίνητη, πολυπρόσωπη και κεφάτη Σελήνη στους Διδύμους, η μέρα ξεκινά με διάθεση να ασχοληθείς με πολλά και διαφορετικά πράγματα κυρίως επικοινωνιακά, νοητικά, αθλητικά, παρεΐστικα και μαζί με άλλους. Το γεγονός ότι η Σελήνη θα είναι κενή πορείας ενισχύει τη «φτερό στον άνεμο» διάθεση που της δίνει η θέση της στους Διδύμους. Αν και δεν θα μπορείς να αφιερωθείς σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα, ιδέες, μετακινήσεις, βόλτες, επαφές και πράγματα εκτός σπιτιού, καθόλου «βαριά» αλλά ανάλαφρα μπορούν να σου φτιάξουν τη μέρα!

300x250 STEFANIA

Σελήνη στον Καρκίνο

Θυμήσου τι είναι αυτό που σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο και σφιχταγκαλιάσου μαζί του! Από το μεσημέρι, στις 14:49, η Σελήνη εισέρχεται στο θεμελιώδες, συναισθηματικό, εσωτερικό και νοσταλγικό ζώδιο του Καρκίνου. Ως εκ τούτου, σχεδόν το δεύτερο μισό της ημέρας, η χαρά σου θα βασιστεί σε κάτι που ήδη ξέρεις ότι σε στηρίζει, σου αρέσει και αγαπάς. Δημιούργησε ένα ζεστό κλίμα στο σπίτι, φέρε ή ενίσχυσε την τρυφερότητα στις σχέσεις σου και κάνε ό,τι μπορεί να προσφέρει χαλάρωση στο σώμα και ηρεμία στην ψυχή σου.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του 3ου δεκαημέρου ή Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός του 1ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη, χαρούμενη Παρασκευή στη διάρκεια της οποίας θα ασχοληθείς με αυτά που σου τονώνουν τη διάθεση και σε ανανεώνουν!

Άκουσε τι είπε η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις του τριημέρου σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/193312628&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved