Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/2;

Σήμερα, τόλμησε καινούργια ξεκινήματα κάνοντας σωστό σχεδιασμό, κυνήγησε με θάρρος και προσήλωση τους στόχους σου, ακολούθησε νέες μεθόδους με επιμονή και το σύμπαν σου υπόσχεται ότι θα βγεις νικητής...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/2;

Σελήνη στους Διδύμους

Δώσε ανάσες χαράς στη μέρα και τις σχέσεις σου! Με την αέρινη, επικοινωνιακή, κεφάτη και νεανική Σελήνη στους Διδύμους, η μέρα σου θα γίνει πιο όμορφη κάνοντας πράγματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στους άλλους, θα σου δώσουν την ευκαιρία να μάθεις κάτι ή θα σου προσφέρουν τη δυνατότητα να νιώσεις πιο νέος, αθλητικός, αστείος, ανέμελος και χαρούμενος.

300x250 STEFANIA

Ο Άρης στον Κριό σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη στην 4η μοίρα

Τα μεγάλα επιτεύγματα θέλουν μεγάλα ρίσκα και πολύ επιμονή! Ο Άρης στο ζωηρό και ενθουσιώδη Κριό βρίσκεται σε θετική όψη τριγώνου με τον αγέραστο και εργατικό Κρόνο στον πύρινο Τοξότη. Ως εκ τούτου, σήμερα για να πετύχεις κάτι σημαντικό, μεγάλο ή σπουδαίο, στον έρωτα, την εργασία αλλά και σε οποιαδήποτε τομέα της ζωής σου, χρειάζεται να φανείς πρωτοπόρος και τολμηρός και συγχρόνως συνεπής και επίμονος. Τόλμησε καινούργια ξεκινήματα κάνοντας σωστό σχεδιασμό, κυνήγησε με θάρρος και προσήλωση τους στόχους σου, ακολούθησε νέες μεθόδους με επιμονή και το σύμπαν σου υπόσχεται ότι θα βγεις νικητής.

Ο Ήλιος στους Ιχθύες σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στην 7η μοίρα

Μην απογοητεύεσαι! Συντονίσου στη μελωδία της γαλήνης και της χαράς! Όπως το σύμβολο των Ιχθύων αναπαριστά δυο αντίθετης φοράς ψάρια έτσι και η σημερινή σύνοδος στην οποία κυριαρχεί ο κυβερνήτης τους, ο Ποσειδώνας, έχει δυο όψεις, την αρνητική και τη θετική. Από τη μία, λοιπόν, σήμερα καραδοκεί η εξάντληση, η εξαπάτηση και η θλίψη και από την άλλη υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσεις κάτι όμορφο, να χαρείς οτιδήποτε έχει συναίσθημα, ήχους, ομορφιά και χρώματα και να δώσεις έμφαση στην ηρεμία, την αγάπη, την ελπίδα και τη χαρά στη ζωή σου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος ή Κριός, Λέων του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη και αέρινη Πέμπτη γεμάτη ιδέες, αστεία, φλερτ και χαρούμενη επικοινωνία!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/193148008&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved