Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/2;

Με τον εξωστρεφή Άρη σε θετική όψη με τον Κρόνο, αυτές τις ημέρες νέα ξεκινήματα, πρωτοβουλίες και δράσεις, προκειμένου να βρουν θετική ανταπόκριση, θα πρέπει να εκφράζουν αλήθεια...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/2;

Σελήνη στους Διδύμους

Κυκλώνας μηνυμάτων, ιδεών, προτάσεων και επαφών! Με την επικοινωνιακή και πολυδιάστατη Σελήνη στους Διδύμους, σήμερα θα έχεις πολλά θέματα να σκεφτείς και να ασχοληθείς, ενώ μηνύματα, επαφές και διαδρομές θα είναι στο φουλ. Αν κάτι πρέπει να προσέξεις είναι η ανησυχία και η νευρική υπερένταση καθώς μπορεί να οδηγήσει σε κάθε λογής απροσεξίες και λάθη. Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε σχέση με οχήματα, τηλέφωνα, γραπτά και κάθε λογής συμφωνίες.

300x250 STEFANIA

Ο Ήλιος στους Ιχθύες πλησιάζει σε όψη συνόδου τον Ποσειδώνα

Σύγχυση, αμφιβολία αλλά και θαύματα! Με την όψη Ηλίου – Ποσειδώνα να κορυφώνεται αύριο, γεγονότα και καταστάσεις που θα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες είτε είναι θετικά είτε αρνητικά θα είναι δύσκολο να τα κατανοήσεις με τη λογική, καθώς θα την αψηφούν. Έτσι, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις πράγματα που σε κουράζουν ψυχικά και σωματικά. Δώσε έμφαση σε οτιδήποτε αυξάνει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου και γεμίζει με αγάπη την καρδιά σου.

Ο Άρης στον Κριό πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Κρόνο στον Τοξότη

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους! Με τον εξωστρεφή Άρη σε θετική όψη με τον Κρόνο, αυτές τις ημέρες νέα ξεκινήματα, πρωτοβουλίες, δράσεις και κάθε λογής ενέργειες, προκειμένου να βρουν θετική ανταπόκριση, θα πρέπει να εκφράζουν αλήθεια, να ανάβουν την φλόγα του ενθουσιασμού και να αυξάνουν την εμπιστοσύνη και τη σταθερότητα.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα με χιούμορ, καλή επικοινωνία και θετικές επαφές!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/192934992&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved