Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/2;

Με τη Σελήνη στο γήινο, σταθερό και ευχάριστο ζώδιο του Ταύρου, η διάθεση θα είναι ήρεμη και συνάμα επίμονη τόσο για πρακτικά και οικονομικά θέματα όσο και για ερωτικά ζητήματα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/2;

Σελήνη στον Ταύρο

Επίμονα, προσγειωμένα, ερωτικά! Με τη Σελήνη στο γήινο, σταθερό και ευχάριστο ζώδιο του Ταύρου, η σημερινή μέρα είναι πλημμυρισμένη από όμορφα γεγονότα. Η διάθεση θα είναι ήρεμη και συνάμα επίμονη τόσο για πρακτικά και οικονομικά θέματα όσο και για ερωτικά ζητήματα. Συγχρόνως, η κυβερνήτης της σημερινής Σελήνης, η Αφροδίτη, βρίσκεται στο ζωηρό και θερμόαιμο Κριό, φουντώνοντας την ερωτική επιθυμία και ευνοώντας νέα ξεκινήματα στις σχέσεις.

300x250 STEFANIA

Η Αφροδίτη στον Κριό σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο στον Τοξότη στην 4η μοίρα

Όσο πιο άμεσος, αληθινός και θετικός είσαι, τόσο πιο σταθερές σχέσεις στο χρόνο μπορείς να δημιουργήσεις. Και στον έρωτα και στις συνεργασίες! Η Αφροδίτη ο πλανήτης των σχέσεων βρίσκεται στο τολμηρό ζώδιο του Κριού και σχηματίζει θετική όψη με τον σοβαρό πλανήτη Κρόνο στο εξωστρεφές και αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη. Έτσι, σήμερα, η ειλικρίνεια, η τόλμη και η αμεσότητα θα είναι τα εφόδια για να χτίσεις ευτυχισμένες σχέσεις και μάλιστα σε γερά θεμέλια.
Πιο πολύ από την όψη Αφροδίτης – Κρόνου που ευνοεί τις μακρόχρονες και αξιόπιστες σχέσεις επηρεάζεσαι αν είσαι Κριός, Τοξότης, Λέων του α' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον ωροσκόπο ή άλλα προσωπικά σημεία μεταξύ της μηδενικής και της 6ης μοίρας των παραπάνω ζωδίων της φωτιάς.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr, σου εύχεται μια όμορφη μέρα με τη φλέβα του έρωτα να χτυπά δυνατά!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/192781916&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved