Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/2;

Με τη Σελήνη στον Ταύρο, θα υπάρχει όρεξη τόσο για να βρεθείς κοντά στην ύπαιθρο και να πετάξεις χαρταετό όσο και να χαρείς τον έρωτα και οτιδήποτε μπορεί να δώσει μια ήρεμη, γλυκιά και χαρούμενη πνοή στη σημερινή σου ημέρα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/2;

Σελήνη στον Ταύρο

Καλή Σαρακοστή! Καθαρά Δευτέρα σήμερα και η Σελήνη διελαύνει από το ζώδιο του Ταύρου που αγαπά τις απολαύσεις, τη φύση και το φαγητό. Η διάθεση θα είναι ευχάριστη και το σαρακουστιανό τραπέζι πλούσιο με λαγάνα, χαλβά, ταραμοσαλάτα και άλλους νηστίσιμους μεζέδες. Συγχρόνως θα υπάρχει όρεξη τόσο για να βρεθείς κοντά στην ύπαιθρο και να πετάξεις χαρταετό όσο και να χαρείς τον έρωτα και οτιδήποτε μπορεί να δώσει μια ήρεμη, γλυκιά και χαρούμενη πνοή στη σημερινή σου ημέρα.

300x250 STEFANIA

Ο Ήλιος στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη στην 4η μοίρα

Η κούραση αμολά καλούμπα και οι στιγμές ηρεμίες πετούν χαρταετό! Με τον Ήλιο στο ζώδιο της απόδρασης, της ξεκούρασης και της ψυχαγωγίας, γεγονότα και καταστάσεις θα ευνοούν να ξεφύγεις από τις έγνοιες της καθημερινότητας και να κάνεις πράγματα που μπορούν να αποτελέσουν φάρμακο για τη ψυχή σου. Όμως η δυσαρμονική όψη που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο, τον πλανήτη της κούρασης και των καθηκόντων, δείχνει ότι επιβεβλημένες υποχρεώσεις ίσως δεν σου επιτρέψουν να χαλαρώσεις στο έπακρο, ενώ είναι πολύ πιθανόν η επιβαρυμένη υγεία, πιέσεις, ή κάθε λογής περιορισμοί να σε καταβάλλουν σωματικά ή ψυχολογικά.
Περισσότερο από την καταβλητική και περιοριστική όψη Ηλίου – Κρόνου επηρεάζεσαι αν είσαι Ιχθύς, Τοξότης, Παρθένος, Δίδυμος του α' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον ωροσκόπο ή άλλα αστρολογικά σημεία μεταξύ της 1ης και της 7ης μοίρας των παραπάνω μεταβλητών ζωδίων.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, Καρκίνος, Σκορπιός του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται όμορφα και πολύ ευτυχισμένα κούλουμα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved