Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/2;

Από τη μία θα θέλεις να είσαι ανοιχτός σε νέα πράγματα και από την άλλη συνεπής στα καθιερωμένα, γεγονός που ίσως είναι αιτία για μια ατμόσφαιρα... ηλετρισμένη! Ο σεβασμός τόσο στα δικά σου «θέλω» όσο και των άλλων θα φέρει την ευτυχία.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/2;

Η Σελήνη στον Αιγόκερω

Κυριακή της Αποκριάς! Με τη Σελήνη σήμερα στον εθιμοτυπικό Αιγόκερω, αν και η διάθεση θα είναι κάπως συνεσταλμένη και θα επιθυμείς να είσαι πιο σοβαρός, επιλεκτικός ή προσεκτικός, οι καθιερωμένες εκδηλώσεις της ημέρας μπορούν να σου προσφέρουν χαρά. Μάλιστα, θα απολαύσεις ιδιαίτερα τα αποκριάτικα δρώμενα, αν αποτελούν για εσένα κλασσική αξία χαράς ή διαδραματίζονται σε χώρους που είναι συνυφασμένοι με την ιστορία ή με αρχαία πρόσωπα.

Οι όψεις της Σελήνης

300x250px astrology

Τριώδιο με μασκαρέματα και ανατροπές! Με τη Σελήνη στον παραδοσιακό Αιγόκερω σε θετική όψη με τον Ποσειδώνα που αγαπά τις μεταμφιέσεις, το χορό και το τραγούδι, δημιουργούνται θετικές συνθήκες για μασκαράδες, καρναβαλιστές και για χώρους γεμάτους κορδέλες, κομφετί και σερπαντίνες. Από αισθηματικής πλευράς, ο έρωτας σήμερα θα αποτελέσει το θρίαμβο της ώριμης φαντασίας. Το βράδυ, η συντηρητική και εγκρατής Σελήνη στον Αιγόκερω συναντά σε όψη τετραγώνου τον ανατρεπτικό και επαναστατικό Ουρανό. Έτσι, από τη μία θα θέλεις να είσαι ανοιχτός σε νέα πράγματα και από την άλλη συνεπής στα καθιερωμένα, γεγονός που ίσως είναι αιτία για μια ατμόσφαιρα... ηλετρισμένη! Ο σεβασμός τόσο στα δικά σου «θέλω» όσο και των άλλων θα φέρει την ευτυχία.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος ή Ιχθύς, Σκορπιός του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη Κυριακή γεμάτη με ό,τι προσθέτει αξία και χαρά στη μέρα σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved