Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/2;

Με την όψη της Σελήνης στον Τοξότη με την ρομαντική Αφροδίτη στους Ιχθύες, ακόμα και αν έχεις βάσιμες αντιρρήσεις για την γιορτή των ερωτευμένων θα παρασυρθείς και εσύ στο ερωτικό κλίμα της ημέρας...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/2;

Η Σελήνη στον Τοξότη

Κάθε λουλούδι δεν εκφράζει αγάπη αλλά το τριαντάφυλλο μπορεί! Κάθε άνθρωπος δεν μπορεί να αγγίξει την καρδιά σου αλλά ο άνθρωπος που αγαπάς το μπορεί! Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα και με την επικοινωνιακή, ευδιάθετη και πύρινη Σελήνη στον Τοξότη, είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι ελεύθερος, μπορείς να διασκεδάσεις στο μάξιμουμ.

300x250px astrology

Η Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύες

Ακόμα και αν αμφισβητείς τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα χαρείς γλυκές στιγμές! Στις 10:31 το πρωί η θετική, αισιόδοξη και εξωστρεφής Σελήνη στον Τοξότη συναντά σε όψη τετραγώνου την ρομαντική Αφροδίτη στους Ιχθύες και ακόμα και αν είσαι αντίθετος ή έχεις βάσιμες αντιρρήσεις για την γιορτή των ερωτευμένων μέσα από μηνύματα, λόγια αγάπης, εύθυμες ατάκες ή φιλοσοφικά ρητά για τον έρωτα θα παρασυρθείς και εσύ στο ερωτικό κλίμα της ημέρας.

Η Σελήνη στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Ήλιο στον Υδροχόο

Ετοιμάσου για εκπλήξεις και να περάσεις απρόβλεπτα! Η περιπετειώδης Σελήνη στον Τοξότη στις 16:45 συναντά τον Ήλιο στον Υδροχόο και ευνοείται το να ετοιμάσεις κάτι ξεχωριστό και να αναθερμάνεις τη σχέση σου με ερωτικές εκπλήξεις. Το απίστευτο, το ξαφνικό, το διαφορετικό και το συναρπαστικό σήμερα είναι πιθανό, ενώ μπορείς να βάλεις την τεχνολογία στην υπηρεσία του έρωτα, στέλνοντας ένα τραγούδι μέσω email. Απρόσμενα, ευχάριστα και ερωτικά γεγονότα!

Η Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Άρη στους Ιχθύες

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μην πέσεις στην παγίδα του καυγά και του κλισέ! Στις 17:14 η Σελήνη στον Τοξότη πραγματοποιεί την τελευταία της όψη με τον Άρη στους Ιχθύες που θα χρωματίζει το υπόλοιπο της ημέρας. Αιτία για εντάσεις μπορεί να αποτελέσουν διάφορα ευτράπελα, υπερβολές, προχειρότητες και κάθε λογής ασυνέπειες, που θα πηγαίνουν κόντρα στην επιθυμία για ρομαντικές κινήσεις και ενέργειες με περισσότερο συναίσθημα και εσωτερικότητα. Από την άλλη, δεν χρειάζεται το τρίπτυχο λουλούδια, σοκολατάκια, σαμπάνια για να περάσεις καλά. Το πάθος του έρωτα σήμερα έχει αναρίθμητες αποχρώσεις και μπορεί να φουντώσει ακόμα και αν ντυθείς πρόχειρα ή βάλεις μόνο το κόκκινο κραγιόν σου!

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων ή Υδροχόος, Ζυγός του 3ου δεκαημέρου και Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα μπορείς να βγεις, να πας για ποτό, χορό, να κάνεις μια μίνι εκδρομή με το ταίρι σου, να στείλεις μηνύματα και να περάσεις καταπληκτικά, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία για χαρά και διασκέδαση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved