Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/2;

Με τη Σελήνη στο συμβιβαστικό και ειρηνικό ζώδιο του Ζυγού, η μέρα είναι ιδανική για να δώσεις έμφαση στο «εμείς», να γεφυρώσεις χάσματα και να αποκαταστήσεις την αρμονία σε σχέσεις ή συνεργασίες...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/2;

Σελήνη στο Ζυγό

Οι αληθινές αγάπες μοιάζουν με έναν όμορφο χορό. Και αν μερικές φορές παραπατάς πάντα ξαναβρίσκεις το ρυθμό σου! Με τη Σελήνη στο συμβιβαστικό και ειρηνικό ζώδιο του Ζυγού, η μέρα είναι ιδανική για να δώσεις έμφαση στο «εμείς», να γεφυρώσεις χάσματα και να αποκαταστήσεις την αρμονία σε σχέσεις ή συνεργασίες. Η αέρινη και κοινωνική φύση του Ζυγού ευνοεί να γίνουν συζητήσεις και επαφές για αισθηματικά θέματα, και όχι μόνο, και να έρθεις πιο κοντά με τους άλλους. Ωστόσο, θα αισθανθείς ότι εφόσον η σχέση σου με ένα άτομο είναι μέσα στην καρδιά σου, ούτε η απόσταση, ούτε ο χρόνος ούτε τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει την αληθινή αγάπη που σας ενώνει.

300x250px astrology

Οι όψεις της Σελήνης

Αισιοδοξία, θετικότητα, επαφές και ερωτικές ιστορίες! Η μέρα ξεκινά με τη θετική όψη Σελήνης – Δία, στις 07:44 το πρωί, δίνοντάς σου την ευκαιρία να εξευμενίσεις δυσάρεστα ή εχθρικά συναισθήματα και δημιουργώντας γόνιμο έδαφος για καταστάσεις που σε κάνουν αισιόδοξο και χαρούμενο. Συγχρόνως, στις 13:58 σχηματίζεται ένα αέρινο τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης στον όμορφο Ζυγό και του Ήλιου στον κοινωνικό και ανανεωτικό Υδροχόο. Διανοητικές δραστηριότητες, ευχάριστες και φιλικές επαφές, πάρτι, συγκεντρώσεις, ρομάντζα και ερωτικά ειδύλλια θα φέρουν ένα νέο αέρα που θα σου προσφέρει χαρά και χαμόγελα.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος ή Κριός, Λέων Τοξότης του 2ου και του 3ου δεκαήμερου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη εβδομάδα με θετική διάθεση, αισιοδοξία και χαρά!

Άκου τη Μπέλλα Κυδωνάκη να εξηγεί τις σημερινές πλανητικές επιρροές στην εκπομπή Hit Wake Up Hit 88,9

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/190218452&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved