Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/2;

Κάνε αλλαγές που σκέφτεσαι καιρό και θα σου φέρουν χαρά. Μόνο μη χάσεις το μέτρο!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/2;

Σελήνη στην Παρθένο

Με ακρίβεια, εύστοχες αναφορές αλλά και έξυπνες λύσεις! Με τη μεθοδική και τακτική Σελήνη στην Παρθένο σήμερα σε όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη (08:02) και τριγώνου με τον Πλούτωνα (12:57) ευνοείται τόσο σε θέματα ομορφιάς, αγορών και σχέσεων όσο και χρηματοοικονομικών θεμάτων και βαθιών επιθυμιών να κάνεις προγραμματισμούς αλλά και να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Συγχρόνως, με τον κυβερνήτη της σημερινής Σελήνης, τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, από τη μια, χρειάζεται να διπλοτσεκάρεις ό,τι κάνεις και από την άλλη, να φανείς επινοητικός σε πιθανές αναβολές, καθυστερήσεις και προβλήματα με υπολογιστές, μετακινήσεις ή επαφές.

300x250px astrology

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία στον Λέοντα στην 17η μοίρα

Κάνε αλλαγές που σκέφτεσαι καιρό και θα σου φέρουν χαρά. Μόνο μη χάσεις το μέτρο! Ημέρα αισιοδοξίας είναι η σημερινή. Αλλαγές και μεταβολές μπορούν να συμβάλλουν για να κάνεις εκ νέου πράγματα που θα σε κάνουν να χαμογελάς σε σχέση με παιδιά, χόμπι, τον ελεύθερο χρόνο σου, τη διασκέδαση, δημιουργικές δραστηριότητες και φυσικά... τον έρωτα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η υπερβολή γιατί η αυξημένη επιθυμία για να ξαναζήσεις ευχάριστες εμπειρίες μπορεί να είναι αιτία για ενέργειες γεμάτες εγωισμό, κομπασμό, έπαρση ή αλαζονεία!
Περισσότερο από την όψη Ηλίου – Δία επηρεάζεσαι αν είσαι Υδροχόος, Λέων, Σκορπιός, Ταύρος του β' δεκαημέρου.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως ή Σκορπιός, Καρκίνος του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα, με θετική διάθεση και όρεξη για χαρά, διασκέδαση και έρωτα!

Άκουσε τι είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις του τριημέρου σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/189755401&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved