Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/2;

Τόλμησε να εκπλήξεις και να πρωτοπορήσεις! Με τον ανανεωτικό Ήλιο στον Υδροχόο σε θετική όψη με τον Ουρανό στον Κριό, από τη μια στιγμή στην άλλη η ζωή σου μπορεί να πάρει πολύ ευχάριστη τροπή...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/2;

Σελήνη στον ΚαρκίνοΣελήνη στον Λέοντα

Λάμποντας στη σκηνή της ζωής! Η πρώτη εργάσιμη της εβδομάδας ξεκινά με τη Σελήνη στον Καρκίνο να αυξάνει το ενδιαφέρον σου γύρω από γυναικεία πρόσωπα και θέματα που έχουν συμβεί τις προηγούμενες μέρες, σχετίζονται με την ιστορία ή έρχονται από το παρελθόν. Στις 19:08 το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στο λαμπερό, φωτεινό και δυνατό ζώδιο του Λέοντα και ζωγραφίζεις μια μεγάλη καρδιά τόσο στον έρωτα όσο και σε οτιδήποτε κάνεις, αφού θα έχεις πολύ αγάπη, πίστη και θετικότητα.

300x250px astrology

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό στον Κριό στην 13η μοίρα

Τόλμησε να εκπλήξεις και να πρωτοπορήσεις! Με τον ανανεωτικό Ήλιο στον Υδροχόο σε θετική όψη με τον Ουρανό στον Κριό που δείχνει τα... εξ ουρανού ξεκινήματα, από τη μια στιγμή στην άλλη η ζωή σου μπορεί να πάρει πολύ ευχάριστη τροπή. Ακόμα και αν πρόκειται για ένα μικρό ξαφνικό γεγονός ή νέα αρχή μπορεί όχι μόνο να σε συναρπάσει αλλά και να ανοίξει νέους δρόμους στη ζωή σου. Ευνοούνται επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα, ιδιαίτερα όσον αφορά ευτυχή γεγονότα αναφορικά με ιντερνέτ, ομαδικά projects, φίλους, με το σύμπαν, την τεχνολογία και άλλες πρωτότυπες δράσεις.
Από τις ξαφνικές εκπλήξεις της ημέρας θα επωφεληθείς περισσότερο αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος ή Κριός, Τοξότης του β' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον ωροσκόπο ή άλλα αστρολογικά σημεία μεταξύ της 10ης και της 16η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός ή Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια εκπληκτική εβδομάδα με καλές στιγμές και πολλές χαρές!

Άκου τη Μπέλλα Κυδωνάκη να εξηγεί τις σημερινές πλανητικές επιρροές στην εκπομπή Hit Wake Up Hit 88,9

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/189076485&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved