Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/1;

Με τη Σελήνη στο αέρινο και κεφάτο ζώδιο των Διδύμων, μίλησε, μάθε, διάβασε, γράψε, πληροφορήσου, βγες, ταξίδεψε, κινήσου, αθλήσου, δείξε ευστροφία, κάνε πλάκα και να είσαι πιο επικοινωνιακός και ανέμελος...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/1;

Σελήνη στους Διδύμους

Βόλτες, αστεία και παρεΐστική διάθεση! Με τη Σελήνη στο αέρινο και κεφάτο ζώδιο των Διδύμων σήμερα ευνοείται να ασχοληθείς με οτιδήποτε κάνει την καρδιά σου να νιώθει πιο νέα και χαρούμενη. Μίλησε, μάθε, διάβασε, γράψε, πληροφορήσου, βγες, ταξίδεψε, κινήσου, αθλήσου, δείξε ευστροφία, κάνε πλάκα αλλά και οτιδήποτε ευνοεί να είσαι πιο επικοινωνιακός και ανέμελος.

300x250px astrology

Ο Άρης στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην 14η μοίρα

Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει να πετύχεις τα όνειρά σου! Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα μπορείς να πετύχεις, οτιδήποτε σου προσφέρει πνευματική ανάταση, ίαση, ανακούφιση ή χαρά σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αν είσαι διατεθειμένος να δείξεις μαχητικότητα και ισχυρή θέληση... ως το τέλος.

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στην 10η μοίρα

Στρέψε το νου σου πάλι σε φίλους και ενδιαφέροντα που φέρνουν νέο αέρα στη ζωή σου! Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή στο διανοητικό, κοινωνικό και πρωτοποριακό ζώδιο του Υδροχόου, ευνοείται να ασχοληθείς εκ νέου με ιδέες και πράγματα που μπορούν να ανοίξουν νέους δρόμους στη ζωή σου και που για κάποιο λόγο έχουν μείνει στη μέση.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη στην 3η μοίρα

Αισθηματικές δυσκολίες και αξιολογήσεις! Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, ίσως νιώσεις ότι ήρθε η ώρα να κρίνεις κατά πόσο πρόσωπα και πράγματα μέσα στις σχέσεις σου εξακολουθούν να συμπορεύονται με το τι είναι ιδανικό για σένα ή σε ικανοποιεί ψυχικά. Απόρριψη, θλίψη, μοναξιά, συναισθηματική απόσταση, σταμάτημα μιας σχέσης ή συνεργασίας.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια πολύ όμορφη Παρασκευή με εκπληκτικές ιδέες, βόλτες και ενδιαφέρουσες προτάσεις!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved