Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/1;

Το σύμπαν σού στέλνει μήνυμα πως τα καλύτερα όνειρα θα τα ζήσεις στο ξύπνιο σου, αρκεί να αγωνιστείς με αξιοσημείωτη επιμονή, χωρίς φόβο και με αγέρωχη αποφασιστικότητα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/1;

Σελήνη στους Διδύμους

Τα λόγια βγαίνουν εύκολα αλλά ίσως δεν είναι αυτά που θέλεις πραγματικά να πεις! Με τη Σελήνη στο ομιλητικό και αεικίνητο ζώδιο των Διδύμων αυξάνει η επιθυμία να κάνεις συζητήσεις, να εκφράσεις ιδέες και προτάσεις. Επίσης, επιθυμείς να κάνεις μια σειρά από πολλά και διαφορετικά πράγματα όπως να βγεις, να κινηθείς, να «τρέξεις» θέματά σου και φυσικά να φλερτάρεις. Ωστόσο, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος καραδοκούν λάθη, καθυστερήσεις, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

300x250px astrology

Ο Ήλιος στον Υδροχόο πλησιάζει σε όψη συνόδου τον ανάδρομο Ερμή

Στο προσκήνιο ξανά συζητήσεις για αλλαγές και νέα πράγματα που θες! Με τον Ήλιο στο ζώδιο της ανανέωσης τον Υδροχόο, το βλέμμα σου είναι στραμμένο σε αλλαγές σχετικές με επαγγελματικά, αισθηματικά και όχι μόνο ζητήματα. Η σύνοδος που πραγματοποιεί αύριο με τον αποκαλυπτικό και κοινωνικό Ερμή που κινείται ανάδρομος ευνοεί να ξαναγίνουν μεταβολές και μεταρρυθμίσεις. Ίσως, μετά από επαφές, ιδέες και μηνύματα που θα πάρεις, να δεις κάποιες εξ αυτών από μια άλλη σκοπιά.

Ο Άρης στους Ιχθύες πλησιάζει σε όψη εξαγώνου τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Αγωνίσου για τα όνειρά σου με πάθος! Με τη δυναμική όψη Άρη – Πλούτωνα να κορυφώνεται αύριο, το σύμπαν σού στέλνει μήνυμα πως τα καλύτερα όνειρα θα τα ζήσεις στο ξύπνιο σου, αρκεί να αγωνιστείς με αξιοσημείωτη επιμονή, χωρίς φόβο και με αγέρωχη αποφασιστικότητα.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες πλησιάζει σε όψη τετραγώνου τον Κρόνο στον Τοξότη

Ψύχρα, απόσταση και μοναξιά! Οι σχέσεις και οι συνεργασίες, με την ευαίσθητη Αφροδίτη στους Ιχθύες να πλησιάζει σε όψη τετραγώνου το σκληρό, πρακτικό και ρεαλιστή Κρόνο, είναι εύθραυστες! Ίσως, τα ιδανικά σου σε μια σχέση ή αναφορικά με οικονομικά θέματα να συνεπάγονται είτε υποχρεώσεις είτε χρόνο και κόπο που δυσκολεύεσαι να διαθέσεις. Πιθανοί χωρισμοί, «χυλόπιτες» και αρνήσεις.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Υδροχόος, Ζυγός ή Κριός, Λέων, Τοξότης του α' και β' δεκαημέρου!

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα με ιδέες και προτάσεις που μπορούν να σου ανοίξουν νέους δρόμους!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/188443654&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved