Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/1;

Με τη Σελήνη στον γήινο και επίμονο Ταύρο, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να βοηθήσεις να ανθίσει οτιδήποτε κάνει τη ζωή σου χαρούμενη και ωραία, δείχνοντας αποφασιστικότητα, αγάπη, ζήλο και... έμπρακτο ενδιαφέρον.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/1;

Σελήνη στον Ταύρο

Όταν σ' αρέσει ένα λουλούδι το κόβεις αλλά όταν αγαπάς ένα λουλούδι το ποτίζεις κάθε μέρα! Με τη Σελήνη στον γήινο και επίμονο Ταύρο, που όχι μόνο αγαπά την ομορφιά αλλά της αρέσει να τη συντηρεί και να τη διατηρεί, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να βοηθήσεις να ανθίσει οτιδήποτε κάνει τη ζωή σου χαρούμενη και ωραία, δείχνοντας αποφασιστικότητα, αγάπη, ζήλο και... έμπρακτο ενδιαφέρον.

300x250px astrology

Αφροδίτη στους Ιχθύες 27/1 – 20/2

Αγάπες βγαλμένες από παραμύθι! Σαν νεράιδα έρχεται η Αφροδίτη στους Ιχθύες να βάλει τη μαγεία της αγάπης και του έρωτα στη ζωή σου. Το παραμύθι θα είναι όμορφο, γοητευτικό με δόσεις ρομαντισμού, αυτοθυσίας και δοτικότητας. Οι κακοί λύκοι και οι δράκοι ίσως θέλουν κάποιο ρόλο στο παραμύθι. Φρόντισε αυτός ο ρόλος να μην είναι να σε «φάνε» ή να σε κλείσουν σε κάποιο «κάστρο». Με το ραβδί της αγάπης, μεταμόρφωσε τους, αλλά αν δεν γίνεται τότε ξόρκισε τους μακριά σου για να μη σε... χορέψουν στο ταψί.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο πλησιάζει σε όψη εξαγώνου τον Ουρανό στον Κριό

Εκπλήξεις με άρωμα από το παρελθόν! Ο ανάδρομος Ερμή στον Υδροχόο πατά για λίγο φρένο σε νέες πρωτότυπες ιδέες και κάθε λογής αλλαγές και παράλληλα πατά γκάζι σε αναθεωρήσεις και επαναξιολογήσεις Η θετική του όψη με τον κοινωνικό και απρόσμενο Ουρανό αυτές τις ημέρες δείχνει πιθανές επαφές με φίλους που είχες χαθεί, κάθε λογής επανασυνδέσεις και ανέλπιστες ερωτικές επιστροφές!
Περισσότερο από το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού επηρεάζεσαι αν έχεις πλανήτες, τον ωροσκόπο ή άλλα αστρολογικά σημεία στον Υδροχόο, τον Κριό, τον Λέοντα, τον Τοξότη ή τον Δίδυμο μεταξύ της 10ης και της 16ης μοίρας.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια εκπληκτική ημέρα με ειδήσεις, νέα και επαφές που θα σε συναρπάσουν!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/188101506&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved