Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/1;

Από αισθηματική πλευράς, η μέρα είναι ηφαίστειο εν δράσει. Άσε τη φλόγα του έρωτα να φουντώσει, νιώσε στο σώμα σου την πυρκαγιά και με καυτά φιλιά σαν λάβα γίνε ένα με το ταίρι σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/1;

Σελήνη στον Κριό

«Κάνε την πραγματικότητά σου καλύτερη από τα όνειρά σου»! Αυτό είναι το μήνυμα της θαρραλέας και γεμάτης ενέργεια και δυναμισμό Σελήνης στον Κριό, σε συνδυασμό με τη θέση του κυβερνήτη της σημερινής Σελήνης, του Άρη (μαχητικότητα) στους Ιχθύες (όνειρα). Δείξε τόλμη, διοχέτευσε δημιουργικά τη φαντασία σου και αγωνίσου για ό,τι επιθυμείς. Από αισθηματική πλευράς, η μέρα είναι ηφαίστειο εν δράσει. Έτσι, άσε τη φλόγα του έρωτα να φουντώσει, νιώσε στο σώμα σου την πυρκαγιά και με καυτά φιλιά σαν λάβα γίνε ένα με το ταίρι σου.

300x250px astrology

Σελήνη στον Ταύρο

Με διάθεση για απολαύσεις! Αργά το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στο γήινο ζώδιο του Ταύρου που κυριαρχείται από την Αφροδίτη, η οποία συμβολίζει τον έρωτα, την ομορφιά και την ευχαρίστηση. Ως εκ τούτου, δημιουργείται θετικό έδαφος για να βγεις για φαγητό, να κάνεις κάτι που σχετίζεται με την τέχνη, να περιποιηθείς τον εαυτό σου και το στυλ σου ή να οργανώσεις μια ρομαντική και πολύ «αγαπησιάρα» βραδιά!

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του 3ου δεκαημέρου ή Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική Δευτέρα αν είσαι πρόθυμος να κάνεις οτιδήποτε μπορεί να δώσει ένα ζωηρό, δραστήριο και πολύ ευχάριστο τόνο στη μέρα σου.

Άκου τη Μπέλλα Κυδωνάκη να εξηγεί τις σημερινές πλανητικές επιρροές στην εκπομπή Hit Wake Up Hit 88,9

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/187922841&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved