Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/1;

Θα νιώσεις πιο ισχυρός και δυνατός κάνοντας κάτι που εξυπηρετεί ένα σκοπό ή ένα στόχο σου, ιδιαίτερα μάλιστα αν σου προσφέρει σταθερή και διαρκή ικανοποίηση!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/1;

Σελήνη στον Αιγόκερω

Ασχολήσου σου με κάτι που σε κάνει να νιώθεις ότι οι κόποι σου αξίζουν! Η πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδας ξεκινά με μια μουντίλα και έναν αρνητισμό που σε κάποιες περιπτώσεις φτάνει στα άκρα όπως υποδεικνύουν οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα! Ωστόσο, θα νιώσεις πιο ισχυρός και δυνατός κάνοντας κάτι που εξυπηρετεί ένα σκοπό ή ένα στόχο σου, ιδιαίτερα μάλιστα αν σου προσφέρει σταθερή και διαρκή ικανοποίηση!

300x250px astrology

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε αντίθεση με τον ανάδρομο διελαύνοντα Δία στον Λέοντα στην 19η μοίρα

Λογαριασμό δεν δίνει και την άκρατη ηδονή ζητάει! Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε θέματα έρωτα και σχέσεων, απόλαυσης και διασκέδασης, δώρων και αγορών, ομορφιάς και καλλωπισμού αγαπά τους αιφνιδιασμούς που, λόγω της σημερινής όψης της με τον πληθωρικό και χωρίς όρια και κανόνες Δία, θα χαρακτηρίζονται από άκρατη υπερβολή. Μάλιστα, λόγω της ανάδρομης φοράς του, θα είναι έντονη η επιθυμία για ξεφάντωμα με αλλοτινές συνήθειες και, όσον αφορά τον έρωτα, ίσως γίνουν επιστροφές που θα θυμίζουν τον στίχο «στον έρωτα παρανοείς... πιο πέρα και από την τρέλα φτάνεις»!

Ο Άρης τους Ιχθύες πλησιάζει σε όψη συνόδου τον Ποσειδώνα στην 5η μοίρα

Ψάχνοντας διέξοδο, γυρεύοντας μια πιο ωραία ζωή! Με τον πλανήτη της δράσης στο ονειρικό και ιδεαλιστικό ζώδιο των Ιχθύων σε συγκλίνουσα σύνοδο με τον πλανήτη της απόδρασης τον Ποσειδώνα, αυτές τις ημέρες η ανάγκη να κάνεις κάτι για να ξεφύγεις από μια δύσκολη ή/και κουραστική πραγματικότητα θα είναι πιο έντονη! Όλα είναι πιθανά! Αρκεί να ξορκίσεις φόβους και ανησυχίες και να αποφύγεις να κινηθείς με άγνοια κινδύνου ή/και εξιδανικεύοντας πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις! Με πίστη, καλή ψυχολογία και δημιουργική δράση ό,τι ονειρεύεσαι μπορεί να γίνει πραγματικότητα!
Πιο έντονα η όψη Άρη – Ποσειδώνα σε επηρεάζει αν είσαι Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός ή Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως γεννημένος στις αρχές του 1ου δεκαημέρου.

Η τύχη σήμερα σου χαμογελά περισσότερο αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του 2ου δεκαημέρου!

Το astrology.gr σου εύχεται μια καλή και όμορφη, μαγευτική και δημιουργική εβδομάδα!

Άκου τη Μπέλλα Κυδωνάκη να εξηγεί τις σημερινές πλανητικές επιρροές στην εκπομπή Hit Wake Up Hit 88,9

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/186766617&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved