Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/1;

Οικονομικές και ερωτικές υποθέσεις θα συμβαίνουν με μοτίβο την απόλυτη ανάγκη αλλά και τη μεγάλη αντοχή, ενώ διάφορα ερωτήματα θα ξυπνήσουν το ερευνητικό σου ένστικτο...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/1;

Σελήνη στον Σκορπιό

Στα άδυτα των μυστικών! Μια μέρα με δυνατά συναισθήματα, πάθος, ένταση, σκληρές διεκδικήσεις, εκ βαθέων εξομολογήσεις και ισχυρές επιθυμίες είναι η σημερινή. Η διαίσθησή σου θα πιάνει σήματα που ο νους αδυνατεί να συλλάβει, ενώ θα αφυπνιστούν δυνάμεις που έχεις αλλά ως τώρα ήταν κρυμμένες στον πυρήνα του «είναι» σου. Οικονομικές και ερωτικές υποθέσεις θα συμβαίνουν με μοτίβο την απόλυτη ανάγκη αλλά και τη μεγάλη αντοχή, ενώ διάφορα ερωτήματα θα ξυπνήσουν το ερευνητικό σου ένστικτο και θα κάνεις βουτιές σε βαθιές και απαγορευμένες περιοχές.

300x250px astrology

Ο Άρης στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη στην 2η μοίρα

Παλεύοντας με τις αρνήσεις όπως τα πλοία με τα κύματα! Σήμερα δεν είναι μια μέρα που γονείς, εργοδότες, πρόσωπα με εξουσία ή κύρος θα σου προσφέρουν βοήθεια ή θα αναγνωρίσουν τους κόπους και τις προσπάθειες σου. Κι αυτό μπορεί να γίνει αιτία για να παραιτηθείς από κάτι, να απελπιστείς ή να αντιδράσεις πολύ ψυχρά ή σκληρά. Ωστόσο, το μήνυμα που στέλνει το σύμπαν είναι «Μπορείς να το αντέξεις και αυτό! Μάθε να στηρίζεσαι στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου!».
Από την όψη Άρη – Κρόνου επηρεάζεσαι περισσότερο αν είσαι Ιχθύς, Τοξότης, Δίδυμος, Παρθένος των πρώτων ημερών.

Το κλειδί της τύχης κρατάς σήμερα αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν δεν απογοητεύεσαι επειδή οι άνθρωποι αρνούνται να στηρίξουν τις επιθυμίες και τα όνειρα σου και θυμηθείς τα λόγια του Α. Αϊνστάιν «Ευχαριστώ όλου αυτούς που μου είπαν «ΟΧΙ». Χάρη σε αυτούς, έφτασα εδώ που έφτασα!».

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/186148305&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved