Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/1;

Ο Ερμής στον αέρινο, επινοητικό Υδροχόο σε θετική όψη με τον πρωτοπόρο Ουρανό στον Κριό ωθεί τη σκέψη σου ν' ανοίξει νέες πόρτες που θα σε οδηγήσουν σε καινούργια μονοπάτια και συναρπαστικές γνωριμίες...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/1;

Σελήνη στον Σκορπιό σε χάση

Κάτι σταματά, κάτι τελειώνει για να χαλαρώσεις ή για να συναντήσεις το όνειρο! Με την αναμορφωτική και αναγεννητική Σελήνη στον Σκορπιό σε φάση μείωσης και σε θετική όψη με τον ιδεαλιστικό και «ηρεμιστικό» Ποσειδώνα, ευνοείται να ασχοληθείς με ο,τιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ψυχικά καλύτερα ή με ό,τι σου δίνει δύναμη να καταπιαστείς με πράγματα που επιθυμείς βαθιά, τόσο στην εργασία και τα οικονομικά όσο και στις σχέσεις σου.

300x250px astrology

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό

Απρόσμενα εκπληκτικές ειδήσεις και γνωριμίες! Ο Ερμής στον αέρινο, επινοητικό και κοινωνικό Υδροχόο σε θετική όψη με τον πρωτοπόρο και αστραπιαίο Ουρανό στον Κριό ωθεί τη σκέψη σου να ανοίξει νέες πόρτες που θα σε οδηγήσουν σε καινούργια μονοπάτια και συναρπαστικές γνωριμίες. Ευνοούνται συναντήσεις και επαφές για να προωθήσεις αλλαγές, να συλλέξεις πληροφορίες σχετικά με Η/Υ, ιντερνέτ, ηλεκτρονικά ή ηλεκτρικά είδη, σχετικές υπηρεσίες όπως και συλλογικά ή πρωτοποριακά projects.

Ιδιαίτερα θετικά επηρεάζεσαι από την όψη Ερμή – Ουρανού, αν είσαι Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός ή Κριός, Τοξότης, Λέων γεννημένος στα τέλη του α' δεκαημέρου ή στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια άκρως υπέροχη μέρα με αισιόδοξα νέα και θετικές αλλαγές!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/185981718&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved