Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/1;

Σήμερα, θα ανθίσει και θα γεμίσει τη ζωή σου ο,τιδήποτε περιέχει την ενέργεια της ομορφιάς, της ειρήνης, της ενότητας, της ευγένειας και της πνευματικότητας...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/1;

Σελήνη στο Ζυγό

Τα λουλούδια δεν μπορούν να ανθίσουν χωρίς φως και οι άνθρωποι χωρίς αγάπη! Σήμερα θα αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να είσαι πλήρης και γεμάτος χωρίς την ύπαρξη μιας αισθηματικής σχέσης, κάποιας συνεργασίας, την εκτίμηση των άλλων ή την ψυχική ένωση με κάτι που αγαπάς ή σε ευχαριστεί. Ευνοείται να κάνεις πράγματα που θα σε φέρουν πιο κοντά με τους άλλους και ο,τιδήποτε περιέχει την ενέργεια της ομορφιάς, της ειρήνης, της ενότητας, της ευγένειας και της πνευματικότητας θα ανθίσει και θα γεμίσει τη ζωή σου.

300x250px astrology

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό

Δεν μπορείς να τον προβλέψεις! Τον λένε έρωτα και είναι σαρωτικός, απρόβλεπτος και αστραπιαίος! Με την Αφροδίτη στο κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου και μάλιστα σε θετική όψη με τον κυβερνήτη του τον Ουρανό αυτές τις ημέρες, μέσα από κοινωνικές επαφές, φιλικές συναναστροφές και συλλογικές ενασχολήσεις, μπορεί να προκύψουν ανέλπιστες χαρές τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και τον έρωτα! Ξαφνικές συνεργασίες, νέα ερωτικά ειδύλλια και ευκαιρίες για χρήμα εμφανίζονται ξαφνικά... από το πουθενά!

Σε ανύποπτο χρόνο θα συναντήσεις τη χαρά χάρη στο εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος ή Κριός, Λέων, Τοξότης γεννημένος στα τέλη του α' δεκαημέρου και τις αρχές του β'.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του 3ου δεκαημέρου!

Τo astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα με χαρές, έρωτες και θετικές ειδήσεις!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/185814109&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved