Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/1;

Τόλμησε ακόμα και αν φοβάσαι. Θέλει θάρρος για να βρεις την έξοδο προς την ευτυχία, για να ζήσεις μια ζωή μαγική, αυτή που θα ζεις τα όνειρα σου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/1;

Σελήνη στο Ζυγό

Όταν τα χάσματα δεν γεφυρώνονται, πρέπει να κοιτάξεις προς μια άλλη μεριά! Στις σχέσεις, τις συνεργασίες, το σύντροφο και γενικότερα τους άλλους στρέφει σήμερα την προσοχή σου η αέρινη Σελήνη στο Ζυγό. Τις πρωινές ώρες η σκέψη και η αγάπη για τους άλλους μπορεί να σου προσφέρει εσωτερική ηρεμία και ισορροπία και μια αίσθηση ομορφιάς να απλωθεί εύκολα γύρω σου. Το μεσημέρι η Σελήνη συναντά τον Ουρανό και τον Πλούτωνα που ενώνοντας τις δυνάμεις τους σκορπούν πανικό και τρόμο και οι σχέσεις σου χρειάζονται προσοχή γιατί μπορεί να υποστούν ισχυρούς τριγμούς! Ένας χωρισμός ή μια ξαφνική αλλαγή είναι πιθανή προκειμένου να ανοίξει αναγκαστικά χώρος για κάτι νέο και διαφορετικό.

300x250px astrology

Ο Άρης στους Ιχθύες από 12/1 ως 20/2

Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το πράξεις! Με τον Άρη στην κατοικία του Ποσειδώνα, του πλανήτη που συνδέεται με τα όσα φαντάζεσαι και ονειρεύεσαι, θα έχεις την ευκαιρία μεταξύ 12/1 και 20/2 να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Το σύμπαν ευνοεί να διεκδικήσεις με μαχητικότητα τα όνειρά σου και να δείξεις κουράγιο για να τα πετύχεις. Να θυμάσαι πως ο,τιδήποτε θέλεις θα βρίσκεται στην απέναντι όχθη του φόβου. Μην αφήνεις την αμφιβολία, ακόμη και τα λάθη που πιθανόν να κάνεις να αναστείλουν τη δράση σου. Συνέχισε ακόμα και αν οι συνθήκες είναι δαιδαλώδεις. Τόλμησε ακόμα και αν φοβάσαι. Θέλει θάρρος για να βρεις την έξοδο προς την ευτυχία, για να ζήσεις μια ζωή μαγική, αυτή που θα ζεις τα όνειρα σου!

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό

Από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να εμφανιστεί η χαρά! Η επιθυμία για ανανέωση τόσο στον έρωτα όσο και τις σχέσεις αυτές τις ημέρες μπορεί να επιτευχθεί! Όμορφα πράγματα μπορούν να συμβούν και μάλιστα ξαφνικά τόσο στα αισθηματικά σου όσο και τα οικονομικά σου. Νέες συνεργασίες και καινούργιοι ή κεραυνοβόλοι έρωτες θα είναι στο προσκήνιο. Χαρά και χρήματα έρχονται μέσα από ενασχολήσεις που σχετίζονται με την τεχνολογία, τα μέσα κοινωνική δικτύωσης, με ομάδες, συλλόγους και ο,τιδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί ως επαναστατικό, πρωτοποριακό ή ξεχωριστό.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του 1ου και του 2ου δεκαημέρου.

Τύχη εξ ουρανού θα έχεις αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος ή Κριός, Τοξότης, Λέων γεννημένος στα τέλη του α' δεκαημέρου ή στις αρχές του β'.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη, άκρως ανανεωτική και ευχάριστη εβδομάδα!

Άκου τη Μπέλλα Κυδωνάκη να εξηγεί τις σημερινές πλανητικές επιρροές στην εκπομπή Hit Wake Up Hit 88,9

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/185656665&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved