Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/1;

Το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στον κοινωνικό και συντροφικό Ζυγό και, για να απολαύσεις τη μέρα σου στο μέγιστο, ευνοείται να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις εσωτερική αρμονία ή συναισθηματικά σε ενώνουν με τους άλλους...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/1;

Σελήνη στην Παρθένο

Την τέλεια μέρα τη φτιάχνεις εσύ αν σε ό,τι κάνεις βάλεις τα πιο καλά σου στοιχεία! Με την Σελήνη στην εργατική και τελειομανή Παρθένο η κύρια δουλειά σου σήμερα είναι να δημιουργήσεις τέλειες στιγμές. Είσαι ο δημιουργός της μέρας σου και, για να νιώσεις τέλεια, κάνε πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε να συγκεντρώνουν τα καλύτερα στοιχεία είτε από σένα, τη σκέψη και τη συμπεριφορά σου, είτε από τη σχέση σου και τους άλλους.

300x250px astrology

Σελήνη στο Ζυγό – Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο τον Τοξότη

Δυο καρδιές σε μία! Το μεσημέρι, στις 13:56 η Σελήνη εισέρχεται στο κοινωνικό και συντροφικό Ζυγό και, για να απολαύσεις τη μέρα σου στο μέγιστο, ευνοείται να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις εσωτερική αρμονία ή συναισθηματικά σε ενώνουν με τους άλλους – είτε πρόκειται για τον/την σύντροφό σου είτε για φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και ευχάριστους ανθρώπους. Στις 17:56 το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο ευνοεί να εδραιώσεις στην καθημερινότητά σου ενασχολήσεις που σχετίζονται με την τέχνη, τον καλλωπισμό ή τον έρωτα και σε βοηθούν να εναρμονιστείς με τους όμορφους ρυθμούς της ζωής.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως και έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του 3ου δεκαημέρου ή αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του 1ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική Κυριακή αν σε οτιδήποτε κάνεις δεν αναζητάς το τέλειο, αλλά όλα εκείνα που ενώνοντάς τα θα δημιουργήσουν τον τέλειο συνδυασμό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved