Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/1;

Με το γήινο τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ήλιο δημιουργείται θετικό έδαφος για να δεις ουσιαστικά και απτά αποτελέσματα σε οτιδήποτε αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/1;

Σελήνη στην Παρθένο

Αφιέρωσε λίγο χρόνο να βάλεις τάξη στις σκέψεις σου και η μέρα θα κυλήσει πιο άνετα και εύκολα! Με τη Σελήνη στην τακτική Παρθένο ακόμη και αν η οργάνωση δεν είναι το δυνατό σου σημείο, αν την ενισχύσεις σήμερα θα βγεις πιο ωφελημένος. Ξεκίνα από τη σκέψη σου και συνέχισε με τη ρουτίνα της ημέρας. Θα δεις ότι θα ανταποκριθείς πιο ικανοποιητικά τόσο στις υποχρεώσεις, τις εξυπηρετήσεις και τις εργασίες της ημέρας όσο και τις σχέσεις και τα ενδιαφέροντά σου.

300x250px astrology

Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο

Συνέχισε να προσπαθείς ξανά και ξανά και θα φτάσεις στην κορυφή! Με το γήινο τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ήλιο δημιουργείται θετικό έδαφος για να δεις ουσιαστικά και απτά αποτελέσματα σε ό,τι αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια. Έτσι, οτιδήποτε κι αν κάνεις σήμερα, αν χαρακτηρίζεται από συνεχή και συστηματική προσπάθεια, μπορεί να στεφθεί με επιτυχία. Ιδανική μέρα για να τελειοποιήσεις ή να κάνεις καλύτερο ο,τιδήποτε, από ένα ραντεβού ως μια εργασία. Ευνοούνται επαφές με δασκάλους, διευθυντές και άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία, έμπειρα ή που θεωρούνται παράδειγμα προς μίμηση.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο κάνοντας πράγματα που σου αρέσουν και αγαπάς!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved