Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/1;

Σήμερα, ευνοείται να εφαρμόσεις ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο, να κάνεις κάποια ιατρική εξέταση, να γυμναστείς και γενικότερα να προνοήσεις για οτιδήποτε ωφελεί τη φυσική σου κατάσταση, την υγεία και τη ζωτικότητά σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/1;

Σελήνη στην Παρθένο

Χρησιμοποίησε την οξυδέρκειά σου για να αυξήσεις την ποιότητα της δουλειάς και της καθημερινότητάς σου! Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο της μεθοδικής και σχολαστικής Παρθένου που συμβολίζει την εργασία και την υγεία. Η επιθυμία να οργανώσεις το χρόνο και το πρόγραμμά σου θα είναι πιο έντονη και ευνοείται να κάνεις κάποια προετοιμασία ή να βρεις πρακτικές λύσεις για να μειώσεις το άγχος και να μπορείς ανταποκριθείς στις καθημερινές ή επαγγελματικές σου υποχρεώσεις πιο αποδοτικά ή με μεγαλύτερη συνέπεια. Επιπλέον, ευνοείται να εφαρμόσεις ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο, να κάνεις κάποια ιατρική εξέταση, να γυμναστείς και γενικότερα να προνοήσεις για οτιδήποτε ωφελεί τη φυσική σου κατάσταση, την υγεία και τη ζωτικότητά σου.

300x250px astrology

Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα

Χωρίς βροχή δεν υπάρχει ουράνιο τόξο! Το μεσημέρι στις 12:20, η μελαγχολική και νεφελώδης όψη αντίθεσης της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι απροσεξίες και αμφιβολίες μπορεί να φέρουν θλίψη, κατάπτωση και απαισιοδοξία. Ωστόσο, και μέσα από τα λάθη μπορεί να βγει κάτι θετικό και όμορφο αρκεί να μην επικεντρωθείς σε αυτά. Κοίτα ψηλά και αναζήτησε με οξύνοια το ουράνιο τόξο που βγαίνει μετά από μία μπόρα.

Η τύχη σήμερα είναι περισσότερο με το μέρος σου αν είσαι ζώδιο της γης: Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος του 1ου δεκαημέρου!

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη Παρασκευή αν αποφύγεις ό,τι σε νευριάζει και σε κάνει να γκρινιάζεις και ασχοληθείς με ό,τι σου προσφέρει είτε συστηματική απόκτηση γνώσεων είτε τη δυνατότητα να δεις πιο ολοκληρωμένο κάποιο έργο σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved