Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/1;

Σήμερα, ευνοείται να είσαι τολμηρός χωρίς να λειτουργείς επιπόλαια και εγωιστικά και να συμμετάσχεις σε κάθε λογής εξωστρεφείς ασχολίες, ομαδικές και χαρούμενες επαφές...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/1;

Σελήνη στο Λιοντάρι

Γιορτινό κλίμα, γέλια, δώρα και χαρές! Με τη διελαύνουσα Σελήνη για δεύτερη μέρα στο φωτεινό και ζεστό ζώδιο του Λέοντα, το φως της αισιοδοξίας, της δύναμης και της αγάπης γίνεται πιο δυνατό. Και έτσι, θα είναι πολύ ζωτικό για σένα να κάνεις οτιδήποτε σε γεμίζει χαρά, αυτοπεποίθηση και περηφάνια. Έντονα χαρούμενα συναισθήματα μπορείς να ζήσεις σε γιορτές, ερωτικές στιγμές και ευχάριστες δραστηριότητες ενώ ευνοείται να είσαι εξωστρεφής, γενναιόδωρος και λαμπερός χωρίς υπερβολές, αδιαλλαξία και έπαρση.

300x250px astrology

Η Σελήνη στο Λιοντάρι σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό

Πέρασε τη μέρα σου όπως σου αρέσει! Με την εγκάρδια Σελήνη στον Λέοντα σε θετική όψη με τον Ουρανό στο ζώδιο του θαρραλέου Κριού, σήμερα μπορείς να ζήσεις και να δημιουργήσεις συναρπαστικές στιγμές κάνοντας πράγματα με τον τρόπο που σου αρέσει και αγαπάς. Ευνοείται να είσαι τολμηρός χωρίς να λειτουργείς επιπόλαια και εγωιστικά και να συμμετάσχεις σε κάθε λογής εξωστρεφείς ασχολίες, ομαδικές και χαρούμενες επαφές.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του α' και του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν κρατάς το πρόσωπό σου σταθερά προς οτιδήποτε φωτίζει τη ζωή σου. Σήμερα είναι πιο εύκολο από άλλες μέρες, αλλά πάντα τα φωτεινά πράγματα και πρόσωπα της ζωής σου είναι εκεί, απλά πρέπει να προσπαθείς περισσότερο τις δύσκολες μέρες!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/184871348&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved