Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/1;

Με τον Ερμή στο πρωτοποριακό και προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου, νέοι δρόμοι και συναρπαστικές ευκαιρίες ανοίγονται σε νοητικές δραστηριότητες, σπορ, κινήσεις και μετακινήσεις αλλά και αναφορικά με παρέες, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την αστρολογία και την τεχνολογία...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/1;

Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 06:53

Άκου τι νιώθεις και συγχρόνως θυμήσου τι αξίζεις! Το κύριο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Πανσέληνος στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, που επιδιώκει πρωτίστως την ασφάλεια και την προστασία. Έτσι, τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει μια έντονη συναισθηματική διεργασία μέσα σου σχετικά με ζητήματα που αφορούν επαγγελματικές υποθέσεις, γυναίκες και ανθρώπους μεγάλης ηλικίας αλλά και πολιτικά θέματα για τα οποία η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 22/12 άνοιξε ένα νέο κύκλο. Το ένστικτο και το συναίσθημα σου θα αξιολογήσει τις σχετικές αποφάσεις που πήρες τότε με βάση τη λογική, τα στενάχωρα γεγονότα και τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι στον εαυτό σου και τους άλλους, ώστε σε ό,τι κάνεις από εδώ και πέρα να δίνεσαι ψυχή τε και πνεύματι. Ωστόσο, είναι πιθανές ασυνείδητες αντιδράσεις, ξεσπάσματα και εναλλασσόμενες συναισθηματικές διαθέσεις μέχρι να βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική, το καθήκον και οικογενειακές ή άλλες φροντίδες.

300x250px astrology

Ερμής στον Υδροχόο από 5/1 έως 13/3

Σκέψου αλλιώς και όλα είναι πιθανά! Με τον Ερμή στο πρωτοποριακό και προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου ιδέες και σκέψεις μπορούν να φέρουν θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα και τη ζωή σου. Νέοι δρόμοι και συναρπαστικές ευκαιρίες μπορούν να ανοιχτούν σε σχέση με νοητικές δραστηριότητες, σπορ, κινήσεις και μετακινήσεις αλλά και αναφορικά με παρέες, το ίντερνετ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την αστρολογία και την τεχνολογία.

Ο Ερμής στον Υδροχόο πλησιάζει σε εξάγωνο τον Κρόνο στον Τοξότη στην 1η μοίρα

Νέες γνώσεις και νέοι δρόμοι σου δείχνουν το μονοπάτι προς την κορυφή! Με τον Ερμή στον Υδροχόο που μότο του είναι «Ο καλύτερος δρόμος είναι αυτός που σε πηγαίνει μπροστά» σε θετική όψη με τον Κρόνο στον Τοξότη που ευνοεί να εργαστείς για την ευημερία και την ευτυχία σου, αυτές τις ημέρες δεν ευνοείται ούτε η στασιμότητα ούτε η επανάληψη όσων δεν φέρνουν ευτυχία στη ζωή σου. Κάνε αλλαγές και περπάτησε κυριολεκτικά και μεταφορικά σε καινούργιους δρόμους και προορισμός σου θα είναι η σταθερή ευτυχία.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Τοξότης, Λέων, Κριός των πρώτων ημερών ή Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του β' και του γ' δεκαημέρου.

Αν είσαι Καρκίνος, Αιγόκερως, Ζυγός, Κριός του β' δεκαημέρου ξαφνικά γεγονότα θα πυροδοτήσουν χρόνια θέματα απαιτώντας ισχυρή θέληση και απύθμενη αντοχή.

Το astrology.gr σου εύχεται καλή εβδομάδα με θετικές αλλαγές και ευχάριστες ειδήσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved