Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/1;

Σήμερα και αύριο που η Αφροδίτη βρίσκεται σε θετική όψη με τον νεοεισαχθέντα Κρόνο στον Τοξότη, μπορείς να κάνεις αλλαγές τόσο στις σχέσεις σου όσο και στα οικονομικά σου, οι οποίες να έχουν τη σφραγίδα της ωριμότητας και της φιλοσοφίας σου για καλύτερη ζωή...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/1;

Σελήνη στους Διδύμους

Ό,τι φέρνει χαμόγελο σου κάνει καλό! Το πρώτο Σάββατο του 2015 το προϋπαντεί η σπιρτόζα, πάντα πολυλογού και πολύ επικοινωνιακή Σελήνη στους Διδύμους. Κι έτσι σήμερα ευνοείται να είσαι κοινωνικός, να μιλήσεις και να γνωρίσεις πρόσωπα, να κάνεις εκδρομές και τσάρκες. Οτιδήποτε βάλει ο νους σήμερα μπορεί να έχει επιτυχία αν δεν έχεις στυλ «βαρύ και δύστροπο» αλλά εύθυμο, χαλαρό και διασκεδαστικό.

300x250px astrology

Αφροδίτη στον Υδροχόο 4/1-27/1 – Σε συγκλίνον εξάγωνο με τον Κρόνο

Κάνε αλλαγές! Μην περιμένεις η ανανέωση να έρθει από μόνη της! Από σήμερα 4/1 και ως τις 27/1, η Αφροδίτη που σχετίζεται με την ομορφιά, τον έρωτα, τις σχέσεις και τα χρήματα θα βρίσκεται στον κοινωνικό Υδροχόο ευνοώντας να πνεύσει άνεμος ανανέωσης στους σχετικούς τομείς. Η συμμετοχή σε κοινωνικές συγκεντρώσεις, συλλογικές ενασχολήσεις, δράσεις που απευθύνονται σε ομάδες ή έχουν σχέση με το ιντερνέτ και την τεχνολογία, αλλά και δραστηριότητες μαζί με φίλους και γνωστούς, εκτός από χαρά, μπορούν να σου προσφέρουν πολλά οφέλη τόσο σε υλικό όσο και σε αισθηματικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Μάλιστα σήμερα και αύριο που η Αφροδίτη βρίσκεται σε θετική όψη με τον νεοεισαχθέντα Κρόνο στον Τοξότη, μπορείς να κάνεις αλλαγές τόσο στις σχέσεις σου όσο και στα οικονομικά σου, οι οποίες να έχουν τη σφραγίδα της ωριμότητας και της φιλοσοφίας σου για καλύτερη ζωή.

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα

Ένα νέο σκηνικό διαμορφώνεται – κάνε τις κατάλληλες επιλογές! Με τον Ήλιο στο γήινο και σοβαρό ζώδιο του Αιγόκερω επικεντρώνεις περισσότερο την προσοχή σου σε τομείς της ζωής σου στους οποίους είναι σημαντική η σιγουριά και η σταθερότητα. Ωστόσο, η εμπλοκή του Ηλίου στο τετράγωνο μεταξύ του ανατρεπτικού Ουρανού και του «άγριου» Πλούτωνα δείχνει ότι αυτές τις ημέρες θα διαπιστώσεις ότι όσο κι αν το θέλεις σε κάποιες καταστάσεις δεν θα έχεις εσύ τον έλεγχο των πραγμάτων. Έτσι, μερικά γεγονότα θα μοιάζουν με χιόνια που ανεξάρτητα από τη θέλησή σου θα έρθουν. Και εσύ αντί να προσπαθείς να τα σταματήσεις θα βγεις πιο ωφελημένος κάνοντας μαζί τους... σκι!
Οι ανατρεπτικά καταλυτικές όψεις του Ηλίου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σε επηρεάζει περισσότερο αν είσαι Αιγόκερως, Κριός, Καρκίνος, Ζυγός γεννημένος στα τέλη του α' δεκαημέρου ή στις αρχές του β' όπως και αν έχεις πλανήτες ή αστρολογικά σημεία στον παρορμητικό σταυρό μεταξύ της 8ης και της 15ης μοίρας.

Η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου σήμερα αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός,Υδροχόος του γ' δεκαημέρου!

Το astrology.gr σου εύχεται ένα όμορφο, ερωτικό, ζωηρό και πολύ χαρούμενο Σαββατοκύριακο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved