Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/1;

Με τη Σελήνη στο μεταβλητό, αεικίνητο και έξυπνο ζώδιο των Διδύμων σήμερα σε ό,τι κάνεις σήμερα, όσο πιο ευέλικτος, ετοιμόλογος, γρήγορος και έξυπνος είσαι, τόσο πιο θετικά αποτελέσματα θα έχεις!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/1;

Σελήνη στους Διδύμους

Σκόρπισε κέφι και χαρά. Μηνύματα στείλε γιορτινά! Με τη Σελήνη στο μεταβλητό, αεικίνητο και έξυπνο ζώδιο των Διδύμων η επιθυμία να έρθεις σε επαφή με τους άλλους, να επικοινωνήσεις, να μάθεις, να κουτσομπολέψεις, να γράψεις και να συζητήσεις θα είναι μεγαλύτερη. Και το σύμπαν ευνοεί να περάσεις ωραία, να έρθεις σε επαφή με νέους στην ηλικία ή το μυαλό, να βγεις, να φλερτάρεις και να συναντήσεις φίλους και γνωστούς. Σε ό,τι κάνεις σήμερα, όσο πιο ευέλικτος, ετοιμόλογος, γρήγορος και έξυπνος είσαι, τόσο πιο θετικά αποτελέσματα θα έχεις!

300x250px astrology

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω πλησιάζει σε όψη τετράγωνου τον Ουρανό στον Κριό

Έχει ο καιρός γυρίσματα! Ξαφνικά «αγριεύει» ο καιρός τόσο σε θέματα πολιτικά όσο και σε κοινωνικά. Σε προσωπικό επίπεδο, απρόσμενα γεγονότα μπορεί να λάβουν χώρα είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε σε σχέση με άτομα προχωρημένης ηλικίας ή ανθρώπους που έχουν κάποιο τίτλο ή αξίωμα.
Η ανατρεπτική όψη Ηλίου – Ουρανού σε επηρεάζει περισσότερο αν είσαι Αιγόκερως, Κριός, Καρκίνος, Ζυγός γεννημένος στα τέλη του α' δεκαημέρου ή στις αρχές του β' όπως και αν έχεις πλανήτες ή αστρολογικά σημεία στον παρορμητικό σταυρό μεταξύ της 8ης και της 15ης μοίρας.

Το κλειδί της τύχης κρατάς σήμερα αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του α' και του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη Παρασκευή αν αποφύγεις πρόσωπα και καταστάσεις που σου δημιουργούν ανία ή νευρικότητα και ασχοληθείς με οτιδήποτε στο οποίο η χαρά, η ανεμελιά, το κέφι και η θετική διάθεση κάνουν πάρτι!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved