Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/12;

Με τον ανατρεπτικό Άρη σε όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Δία στο ζώδιο που αγαπά την χλιδή, την πολυτέλεια και τα φώτα της προσοχής εκπλήξεις, ξαφνικές ενέργειες και «τρέλες» μπορεί να ωθήσουν σε υπερβολές...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/12;

Σελήνη στον Ταύρο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με αγάπη, δωράκια, βασιλόπιτα και μελωδίες! Ο χρόνος αλλάζει με την πολλά τα ελέη, μετρημένη, οργανωτική, φιλόμουση, γλυκιά, ευχάριστη, καλοφαγού και φαν της καλοπέρασης Σελήνη στον Ταύρο. Κι ως εκ τούτου η μέρα ξεκινά με τραγούδια και ευχές για τον νοικοκύρη, νομίσματα στων παιδιών τα χέρια, κεράσματα και μαγειρέματα, μελομακάρονα και κουραμπιέδες, τακτοποίηση και καθαρίσματα, αγορές και γενικά με όλα τα ρεαλιστικά και ευχάριστα που θα δώσουν στην μέρα μας τη μυρωδιά του γιορτινού ρεβεγιόν. Η χαλαρή διάθεση, η απλότητα και η διασκέδαση, μα προπάντων η αγάπη μπορούν να συνθέσουν μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα γύρω από το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Ανταλλάσοντας μικροδωράκια φτιαγμένα ή αγορασμένα με αγάπη και κόβοντας την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα με τραγούδια, αγκαλιές και φιλιά μπορείς με χαρά να υποδεχτείς τον καινούργιο χρόνο!

300x250px astrology

Ο Άρης στον Υδροχόο πλησιάζει σε όψη αντίθεσης τον Δία στον Λέοντα στην 21η μοίρα

Το καλό δεν βρίσκεται στο πολύ ούτε στο φανταχτερό! Με τον ανατρεπτικό Άρη σε όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Δία στο ζώδιο που αγαπά την χλιδή, την πολυτέλεια και τα φώτα της προσοχής εκπλήξεις, ξαφνικές ενέργειες και «τρέλες» μπορεί να ωθήσουν σε υπερβολές. Καλό είναι να αποφύγεις τους προκλητικούς εντυπωσιασμούς τόσο στον έρωτα όσο και σε κάθε λογής τυχερά παιχνίδια, ταξίδια, διασκεδάσεις, αγορές και δώρα και ιδιαίτερα ό,τι στους σημερινούς χαλεπούς καιρούς κοστίζει ακριβά. Μπορεί οι εντυπωσιακές κινήσεις να σε εκθέσουν ή να κάνουν τους άλλους να αισθανθούν άσχημα που δεν μπορούν να ανταποδώσουν. Ας μην είναι ο σκοπός σου λοιπόν να «δειχτείς» ή να κάνεις πράγματα που θα δημιουργούν σκηνικό προκλητικής «υπερπαραγωγής». Υποδέξου τον καινούργιο χρόνο στο φετινό ρεβεγιόν και τις γιορτινές δραστηριότητες, διαδίδοντας τις αξίες της φιλίας, της ειρήνης, του αλτρουισμού και της αληθινής αγάπης μέσα από τις ίδιες σου τις πράξεις.

Η τύχη σήμερα σού χαμογελά περισσότερο αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος του 2ου και του 3ου δεκαημέρου!

Το astrology.gr σου εύχεται «Καλή Χρονιά – Χαρούμενη, Χρυσή Πρωτοχρονιά» και το σακί του Άι – Βασίλη να είναι για το 2015 γεμάτο με υγεία, αγάπη, ευτυχία και ευημερία!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/183862158&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved