Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/12;

Το βράδυ η φιλήδονη και γλυκιά Σελήνη στον Ταύρο συναντά τον ονειρικό και ρομαντικό Ποσειδώνα για να ξεκινήσει το ταξίδι στη μαγεία του έρωτα, της απόλαυσης και της ευχαρίστησης.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/12;

Σελήνη στον Κριό κενή πορείας

Του έλκηθρου πρώτος τράβα τα σκοινιά, παντού να φέρεις τη χαρά! Η Πρωτοχρονιά είναι προ των πυλών και η Σελήνη στον αρχηγικό και ενεργητικό Κριό σε παροτρύνει με φλογερή διάθεση και επιθυμία δυνατή να κινηθείς και να τρέξεις για να προλάβεις όλα όσα χρειάζονται να γίνουν. Βάλε παλμό ζωηρό, δραστήριο και φλογερό!

300x250px astrology

Σελήνη στον Ταύρο

Μες στη σιγαλιά, ανοίγει η αγκαλιά και κάνει η αγάπη την καρδιά φωλιά! Από τις 12:55 το μεσημέρι, με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο Ταύρου που είναι φαν της οργάνωσης και της ηρεμίας, μετά από μια περίοδο υπερδιέγερσης, αναβρασμού και έντασης, θα έχεις την ευκαιρία να νιώσεις πιο ήσυχος και πιο ασφαλής. Και με πιο ήρεμη ψυχολογία θα μπορείς να εργαστείς με ζήλο, αγάπη και δημιουργική ησυχία. Το βράδυ η φιλήδονη και γλυκιά Σελήνη στον Ταύρο συναντά τον ονειρικό και ρομαντικό Ποσειδώνα για να ξεκινήσει το ταξίδι στη μαγεία του έρωτα, της απόλαυσης και της ευχαρίστησης.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης των τελευταίων ημερών ή Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα βάζοντας τόσο στις πράξεις όσο και στις σχέσεις σου λιγότερη ισχυρογνωμοσύνη και περισσότερη αγάπη, ευγένεια και ομορφιά.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/183713662&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved