Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/12;

Η παρουσία του Άρη, που κυβερνά τη σημερινή Σελήνη στον Κριό, στο ανατρεπτικό ζώδιο του Υδροχόου βεβαιώνει ότι ενέργειες και πράξεις θα προκαλέσουν φρενίτιδα και ότι η ατμόσφαιρα θα είναι έντονα ηλεκτρισμένη...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/12;

Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με Ουρανό και τετράγωνο με Ερμή και Πλούτωνα

Τρολ, τελώνια και καλικάντζαροι εν δράσει! Η πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδας προς την Πρωτοχρονιά ξεκινά με δυσαρμονικές όψεις μεταξύ της Σελήνης και τριών πλανητών, του Ουρανού, του Πλούτωνα και του Ερμή δείχνοντας ότι η μέρα είναι φορτισμένη με ένταση. Συγχρόνως, υποδεικνύει ότι καραδοκεί μια «ξαφνική καταιγίδα» που θα δημιουργήσει αναταραχή και θα σπείρει τον πανικό. Η παρουσία του Άρη, που κυβερνά τη σημερινή Σελήνη, στο ανατρεπτικό ζώδιο του Υδροχόου βεβαιώνει ότι ενέργειες και πράξεις θα προκαλέσουν φρενίτιδα και ότι η ατμόσφαιρα θα είναι έντονα ηλεκτρισμένη.

300x250px astrology

Σελήνη στον Κριό σε εξάγωνο με Άρη και τρίγωνο με Δία

Ξαναβρίσκοντας την εορταστική σου διάθεση! Το απόγευμα, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη αποτελεί προπομπό ενεργειών που έχουν μέσα τους τη βιασύνη και σχετίζονται με την πρωτιά ή με κάτι νέο, όπως η γιορτή της Πρωτοχρονιάς, αλλά και με ομαδικές δραστηριότητες ή συλλογικές δράσεις που σε ξεσηκώνουν, σε εμπνέουν και σε ενθαρρύνουν για μια νέα αρχή. Η μέρα κλείνει με τη φλογερή Σελήνη στον Κριό να συναντά τον ανάδρομο Δία στον Λέοντα και να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για εκ νέου προσπάθειες σε θέματα που μπορούν να έχουν θετική επίδραση επάνω σε αισθηματικά ζητήματα, παιδιά, χόμπι, δημιουργικότητα, χαρά και διασκέδαση.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Αν είσαι Κριός, Αιγόκερως, Ζυγός, Καρκίνος γεννημένος στις αρχές του β' δεκαημέρου ίσως κάτι στη ζωή σου χάσει τη δύναμη, το κύρος και την αξία που διέθετε.

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology.gr, για να έχεις μια θετική και δημιουργική Δευτέρα μην αναλωθείς σε άσκοπες ή επιπόλαιες ενέργειες και χάραξε μια νέα γραμμή πάνω στην οποία από δω και πέρα θα κινηθείς.

Άκου τη Μπέλλα Κυδωνάκη να εξηγεί τις σημερινές πλανητικές επιρροές στην εκπομπή Hit Wake Up Hit 88,9

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/183573090&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved